2015-11-29

Pukki torilla + ilmastomarssi

Bloggerin iLuuri-appsin testiksi sopii näkymä tänään Vaasan torilta. Eilen oli pystytetty pukki ja tänään sen vieressä pidettiin tämän vuotinen ilmastomarssi.


Testing apps for posting blog articles, so here's a view today from the market square of Vaasa. The Christmas Goat was built yesterday and today there was a climate march next to it.

** Testailen vielä ja tuon ekan viestin editointi siirsikin sen uusimmaksi, joten tännekin muutos, että ovat oikeassa järjestyksessä. Sori siitä, eli turhasta feedin päivittymisestä. 

2015-11-28

Hello world!

Näin ensimmäinen merkintä uudessa blogissa. Samalla siirryn pitämään blogia omalla nimellä, kun tuo aikaisempi vuodatus-blogini oli periaatteessa anonyymi (kylläkin melko huonosti piilotettu, eli tutkimalla kuvien osoitteita olisi nimi löytynyt).

Vuodatuksessa viihdyin 10,5 vuotta, mutta nyt viime aikoina on tullut viagra-spämmiä koko ajan eikä ylläpito vastaa viesteihin, joten tuntuu vähän huolestuttavalta. Tulossa on vuorotteluvapaa, joten tarkoitus on aktivoitua täälläkin enemmän ainakin matkaraportteina.

--

Testing my new site, as I'm changing from my previous 10,5 years old blog here. Articles will mostly be in Finnish, but probably will create a short summary in English too. Photos will be multi-lingual. ^_^