2018-07-05

Rakkaimmat kuvani | Instagram Travel Thursday

Heinäkuun aiheena IGTT-haasteessa on 'rakkaimmat kuvani' ja se on toisaalta helppo, koska lähes kaikki kuvat on siellä jostain mukavasta syystä.

Valitsin vain kaksi - ensimmäinen on Kapkaupungista näkymä Signal Hill -kukkulan päältä kohti auringonlaskua. Tämä vain jotenkin miellyttää omaa taiteellista silmääni ylikovaa! 😊
The IGTT challenge subject for July is 'my dearest photos'. It's quite an easy subject, because most of my pics there are for some nice reason.

I chose only two - the first one is from Cape Town's Signal Hill. That photo towards sunset is just somehow very fitting to my artistic eye. 😊


Toinen on ainoa Instaan lataamani video. Ellei toimi jaettuna täältä blogista, niin täällä lähteellä voisi toimia paremmin?. Pätkä on meidän ekalta / lekottelupäivältä Tahitilla ja pidin kameran vieressä kännykkää soittamassa tunnelmamusiikkia. Tuo Airbnb-paikka oli kyllä mainio! Isäntäväki asui yläkerrassa, mutta meillä oli käytännössä yksityinen uima-allas ja >200m merenpinnasta olevalla paikalla näkymät auringonlaskun suuntaan ja Moorealle.
The second one is the only video that I've uploaded to Instagram. If it doesn't work here in the blog, you can try it in the source page. The clip features a short part of an 80's Finnish song about Tahiti and it shows the view from our living room to sea view. This Airbnb place was really great! Our host lived upstairs, but we had practically a private pool. The house was over 200m from the sea level, viewing towards the sunset direction and Moorea.


Tahitin kuvat löytyvät Flickristä yllättäen Tahiti-albumista ja kaikki eteläisen Afrikan kuvat omasta albumistaan. Tervetuloa sinnekin, kuten myös Instagrammiinikin!

Tämä blogikirjoitus on osa Instagram Travel Thursday -tempausta (#IGTravelThursday / #IGTT), jonka järjestäjinä toimivat Travellover ja Vagabonda / Terhi.
The photos of Tahiti are in Flickr's Tahiti album and those of our Africa trip in this photo album. Welcome to there too (as well as to my Instagram profile)!

This is a part of Instagram Travel Thursday -meme (#IGTravelThursday / #IGTT), which is arranged by Travellover and Vagabonda / Terhi.


14 kommenttia:

 1. Tahiti on kyllä unenomaisen kaunis! Hienot kuvat Flickerissä! Auringonlasku Etelä-Afrikassa on todella upea, hyvä fiilis!
  Safarissa nämä kuvat eivät muuten kuule näy täällä bloggrissa. Instassa ja Flickerissä ihan hyvin kuitenkin :) Mukavaa kesän jatkoa. T. Somelomalainen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkästä aikaa elonmerkkiä :) Moi Lepis!
   Joo, kuvat tais olla rikki, mutta nyt pitäis toiv toimia. Hyvää kesää! Sain tänään kipsin pois, joten etenee toi parantelu onneksi.

   Poista
 2. Kuvat eivät valitettavasti näy, läppäriltä luen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oudosti meni sitten rikki ne - aamulla katsoin työkoneella ja kun siinä toimi, niin luulin olevan kunnossa kaikkialla. No nyt uusin ja ainakin itsellä palautui kuvat.

   Poista
  2. Nyt näkyy :) on tuo auringonlaskukuva kyllä kaunis ��

   Poista
  3. Hyvä homma! Pitäis vain luottaa omiin silmiin ja tehdä uusiksi jos näyttää postaus vialliselta.

   Poista
 3. Miten voi olla totta, että noin hienolla kuvalla kuin tuo ensimmäinen on, on vain kuusi tykkäystä?! Todella tunnelmallinen otos <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin olla aika hiljan alkanut silloin instan, joten seuraajia vähän ja lisäksi oon huono tägien kanssa, joten ei löydy kuvat sitäkään kautta kovin laajalle. No, mutta hienoa että joku muukin tykkää - kiitos kehusta! ^_^

   Poista
 4. Hahhah, repesin kun katsoin tuota videota, musiikki just nappiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susu! :-) Muutaman kerran piti ottaa uusiksi, että ehti riittävän pitkälle ja näkyi kuitenkin paikat. Tuo PPP-zipale on vain ollut usein korvamatona sieltä 80-luvulta asti ja olin aika hekumas, kun pääsi itte sinne käymään.

   Poista
 5. Tuo auringonlasku on kyllä todella upea! Nappi valinta tähän postaukseen. Tahitin olisin halunnut osaksi maailmanympärimatkaani, mutta aika ei riittänyt kaikkeen. Sinne kyllä pitää vielä joskus päästä, ehkä sitten seuraavalla pidemmällä reissulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora kehusta, mukava että muutkin tykkää tuosta kuvasta. ^_^ Tahiti onneksi onnistuu helpommin osaksi Tyynenmeren ylitystä. Pääsiäissaari oli hankala, mutta nyt se on hoidettu.

   Poista
 6. Pakko sanoa, että kun katsoin Tahitin-videota ensin vain pysähtyneenä kuvana, mietin hetken, että vähän on ankean näköinen paikka, että ei ihan perus Instagram-kamaa tämä kuva. Mutta kieltämättä kun kamera astui ulos ovesta, avautui jotain ihan muuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh ^_^ Kai kuulit myös musiikin? Tuo kämppä oli kyllä mainio, ainoa miinus vaativa parkkeeraus, mutta mukana tuli hauska koira Milou. Hyvin koulutettu, kurkki kyllä aina ovella ja kävi tervehtimässä, muttei yrittänytkään sisään.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.