2023-04-10

Viikon kuva - kipeetä menoa

Viikon kuva on vähän tyhjää, mutta keväistä näkymää Söderfjärdenin reunalta. Vietettiin pääsiäinen lepäillen ja meidän molempien ekaa koronaa parannellen. Katarinalla oli positiivinen testi torstaina, mulla alkoi hytinäfiilis samaan aikaan, mutta vielä tänäänkään viikkoa myöhemmin testi näyttää negatiivista.
The photo of the week is a bit of an empty scene of Spring by the Söderfjärden impact crater. We spent Easter resting due to both of our first covid. Katarina got a positive result on Thursday, I got similar symptoms on the same day and feel really weak but even today a week later my test still shows negative.


2023w14 Söderfjärden view


Tiistaina oli vielä suht ok-olo ja kun testi oli negatiivinen, niin kävin töiden jälkeen pienellä hiihtolenkilläkin. 
Last Tuesday my feeling was quite ok and since morning's test was negative I even went for some xc skiing after work.


Some skiing


Perjantaina oli sitten koronaturvallinen ulkolounas ja lapsille aarteenetsintää.
On Friday there was a covid safe outdoor lunch and some treasure hunt for kids.


Good Friday lunch


Pelattiin aina lepäilyjen välissä useampaa vanhaa peliä: Lost ruins of Arnak, Space base, The Game Face to face ja Akropolis. Uusia oli Dale of Merchants ja Ohanami. Jälkimmäisestä on kuvassa toisen meistä rakentamat 'puutarhat'. Kortteja valitaan vuorotellen kolme kierrosta ja kunkin kierroksen jälkeen pisteytetään aina hiukan enemmän kortteja (aluksi sinisiä, sitten myös vihreitä ja viimeksi ne kaikki). Kätevä peli - voisi olla vielä parempi useammalla pelaajalla. 
We played several different games between resting moments. Old ones: Lost ruins of Arnak, Space base, The Game Face to face and Akropolis. New ones were Dale of Merchants and Ohanami. Of the latter one the picture below shows the 'gardens' one of us built. You choose cards for three rounds and first you get points of blue cards,  on the second round of blue and green and on the third of all cards. A clever game - it could be even better played with 3-4 players.


Ohanami


Viikon kuva on siis otettu tällä samalla istumalla. Käveltiin varovasti lähes kilometri tähän ja lepäiltiin auringossa pitkään. 
The photo of the week was taken on this spot. We walked about a mile and had here in the middle a long rest sitting on the sunny bench.


Almost one km walked


Tervettä viikkoa kaikille! 🍀
Have a healthy week! 🍀4 kommenttia:

 1. Toivottavasti olette jo molemmat toipuneet, eikä tule mitään jälkitauteja.

  Minulla oli korona viime lokakuussa, ei mitenkään raju, mutta vähän kaikkia oireita peräjälkeen ja väsymys kesti pitkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katarina taisi jo pääosin toipua, mutta se kuume vasta alkoi viime yönä ja nyt tänään viimeksi 38C. Nyt vain paljon juomista ja makoilua. Toivottavasti ei osu mitään tuollaista pitkää väsymystä mikä sulla tuli...

   Poista
 2. Ulrika50v.blogspot.com13/4/23 13:47

  Onpas Vaasassa vielä paljon lunta!! Meilä on kevät ,ens viikolla +15

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälä on jo aika lämmintä, mutta kun ei sada vettä niin eihän se lumi kovin nopeesti sula. Harmi tää sairastelu, kun menee ne vuoden mukavimmat hiihtomahikset sivu suun.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.