2023-04-16

Lappi 2023 video

En päässytkään koronasta ihan niin helpolla kuin luulin. Heti tuon edellisen bloggauksen jälkeisenä yönä alkoi kuume ja sitä kestikin sitten kolme päivää. Perjantaina jo alempi, mutta aika puhki vielä ja piti vain levätä. On nyt otettu viikonloppu rauhallisesti pelaten & vähän kävellen ja tuli valmiiksi ao. Lapissa kuvatuista videoista kasattu pätkä.
Having Covid-19 wasn't as easy as I thought in my previous blog post. The next night after publishing it, a fever started and it lasted for three days. On Friday it was clearly lower but I was quite exhausted and had to rest. Now we've taken the weekend slowly and I finalized a video collected from some moments in our Lapland vacation.

Hyvää kevättä kaikille! 🍀
Have a great Spring! 🍀


Ps: Tuo näyttää jotenkin huonolaatuiselta varsinkin laskettelun kohdalla, joten voi myös joko avata sen suoraan Youtubeen tai kokeilin nyt vanhaa Vimeo-tunnariani
Btw: the video appears a bit poor quality especially on downhill skiing part so you can test to open it directly in Youtube or as I uploaded to my old Vimeo-account2 kommenttia:

  1. No voihan koronan piru. Malttia tervehtymiseen ja kuntoutumiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä & kiitos toivotuksista Susu. Otan rauhallisesti. 👍🏻

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.