2023-05-16

Viikon kuva - Äitienpäivä

Viime viikolla olikin juhlimista, kun vietettiin äitienpäivää. Korttien virallinen jako tehtiin sohvalle, mukana tytär ja miniä.
Last week had a lot to celebrate as we had Mother's day. The official card delivery happened on the couch, along with her daughter and her daughter-in-law.


2023w19 Three mothers


Mutta mennään aikajärjestyksessä. Maanantaina siirrettiin Wärtsilän valokuvauskerhon Vuoden kuva -näyttely Runsoriin. 
But let's go in chronological order. On Monday we moved the company's photo club's Photo of the Year gallery to the second site.


Photo of the Year


Sieltä kotiin ajaessa huomasin aukiolevaksi oven, joka ei ole ollut 'ikinä' auki. Parkkeerasin välittömästi ja menin katsomaan.
While driving home from there I noticed a door that's 'never' open being open! I parked immediately and visited there.


Helena's cafe


Tuo on ihan tavallinen osto- ja myyntiliike. Kuulemma ehkä yhdeksän vuotta ollut tuossa, mutta aukiolot vähän vaihtelevat.
The place is an ordinary second hand shop. The shop keeper said that he's been here for nine years but opening times vary a lot.


is a second hand store


Töihin kävellessä hauskat vajat matkan varrella. 
Nice sheds along my walk to work.


Sheds on my way to work


Perjantaina kävin uusimassa työlasit. 
On Friday I visited an optician to renew my work glasses.


New working glasses


Äitienpäivä viikonloppuna tuli tehtyä (muistaakseni) eka ikinä kakun kuorrutus. Selvä vara-ammatti, jos pitää atk:sta luopua. 😃
On Mother's day weekend I did my first ever (as far as I remember) cake decorating. Clearly a plan B career for me if I need to leave IT. 😃


My first cake decoration


Ja äitienpäiväänhän se oli, joten heti käyttöön.
And the cake was taken in use right away.


And Katarina starting it <3


Lauantain lopuksi kävin antamassa omalle tyttärelle äitienpäivälahjana aikaa. Eli viihdytin vaihtelevalla menestyksellä lapsenlasta Artturia. Sen jälkeen kotiin kävellessä käytiin Katarinan kanssa avaamassa terassikauden Faroksella.
For Saturday afternoon I gave as a Mother's day present some free time to my daughter. I.e. I entertained about three hours my grandson Artturi. After that on our walk home we opened the terrace season at Faros restaurant.


Terrace season opened


Sunnuntaina mentiin sitten Mariannen, Artturin ja Katarinan kanssa Seinäjoelle mun äiteen luo käymään. Artturia kiinnosti naapurin tontti ja varmaan 20+ kertaa nostin sen pois rajalta kun olisi sinne kävellyt.
On Sunday we visited my mother with Marianne, grandson Artturi and Katarina. Artturi was very interested in the neighbor's lawn and I must have carried him back to own side at least 20+ times.


Me & Artturi


Mun nuorin veli Janne oli myös paikalla. 
My youngest brother Janne was also there.


Mother's day visit


Pelejäkin pelattiin, mutta nyt ei ollut ohjelmassa mitään uutta, vaan vanhoja tuttuja.
We played again a few board game rounds, but no new games, just the old ones.

Hyvää viikkoa kaikille! 🍀
Have a good week! 🍀


6 kommenttia:

 1. Ulrika50v.blogspot.com17/5/23 11:49

  Missä kohtaa noi vajat on Vaasassa ? Yleensä tunnistan paikat Vaasasta.(Lapsena asuin keskustassa) Ehkä noi vajat on kauenpana Vaasasta ....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reilu kilsa keskustasta, mutta ehkä tuolla ei tullut käytyä... Tästä https://www.google.com/maps/@63.0924441,21.5662298,58m/data=!3m1!1e3 kun avaa linkin ja zoomaa ulospäin, niin tarkentuu kuvan paikka.

   Poista
  2. Ulrika50v.blogspot.com17/5/23 14:11

   Vaskiluodossa asui mun paras kaveri , olin sielä kans tosi paljon, joten tuttu on alue tuokin 😊

   Poista
  3. Tuo nurkkahan on ollut aiemmin enemmän puiden suojassa, nyt kun siinä on reitti bussille ja pyörätielle, niin puut on kaadettu pois. Siksi ehkä ollut vähemmän tuttu näkymä.

   Poista
 2. Sosiaalinen viikko! Tuo kondiittorin ura siis häämöttää sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläkkeellä vois tehdä ehkä sivubisnestä kakkujen koristelulla, mutta kondiittori kuulostaa siltä, että pitäis tehdä se kakkukin...!? 😶😃

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.