2016-06-03

Valokuvatorstai - Kivi

Kuvien käsittelyn etenemistä voi hyödyntää haasteissakin, pitkästä aikaa valokuvatorstai - aiheena tällä viikolla 'kivi'. Tämä kaiverrettu möhkäle näkyi jonkun konttorin edessä kadun reunassa, kun käveltiin kahden eri temppelin välillä. Yritin kännykän käännösohjelmalla selvittää, mitä siinä lukee, mutta ei erottanut merkkejä.

As I got Seoul pics ready I can use them also to a photo challenge ('Photo Thursday') where the subject of this week is 'stone/rock'. This one was in front of a office building while we were walking from the first temple to the second one. I tried a photo translate app, but with no success.

A stone


Kaikki Soul-kuvat --> Albumi <-- All Seoul photos


6 kommenttia:

 1. Vaikka ei tiedä, mitä tuossa lukee, niin se lumoaa kauneudellaan. Jyhkeä, painava kivi, koristeelliset kirjaimet, kaunis kombinaatio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista SusuPetal. Nyt vasta huomasin, että siinä on mainittu 1987 ja 12, eli jokin tuore juttu jota kunnioitetaan. Kännykän käännös toimi yleensä hyvin, esim pyykinpesukoneen ohjelmia käännettiin sillä kämpässä, mutta tuo kiven pinta tais jotenkin häiritä tunnistusta.

   Poista
 2. Kiveen on kirjoitetu... jää mulle mysteeriksi... mut kaunista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mysteeriksi jää kun en keksi kääntäjää. Kiitos!

   Poista
 3. Oi, onpahan mahtava! Luulisi, että siinä lukee jotain viisasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika jämäkkää on tosiaan, ei tuollaiseen mitään kovin lyhytkestoista mainosviestiäkään tehdä. :-) Luulisin joksikin muistomerkiksi tms...

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.