2017-01-02

Naamarikokoelma

A post shared by Timo Kyttä (@timoky) on


Vierailtujen maiden naamarikokoelma karttui viime ringillä 7:llä uudella. Kaikista maista ei ole löytynyt, joten ne vain jää ilman. Samoin esim Taiwanin löytyneet naamarit näytti ihan samalta kuin tuo Kiinan (alareunan keltainen oopperanaamio), joten jätin ostamatta. USAsta ei ole löytynyt kirveelläkään ehdot täyttävää matkamuistoa.

I've been collecting masks from visited countries (I haven't found one from all of them so those are just missing). I got 7 new ones from the latest trip. The ones I found from Taiwan were too similar compared to that Chinese one (yellow Chinese opera mask at the bottom) so I didn't buy it. Also haven't found any from USA even though I've looked in several places.via Instagram http://ift.tt/2iqYSX6 automagically by IFTTT.com

2 kommenttia:

 1. Komea seinä! Minullakin taitaa olla jossain tuollainen aurinko. Jostain tuliaisina saatu, kenties Meksikosta?
  Miten niin ei jenkkilästä löytynyt, eikös niillä ole kaupat pullollaan Trump-naamareita... ;D Oikeaa intiaanikamaaa on hankala löytää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Tuo aurinko tais olla vain proosallisesti Kanarialta. :) Meksikon naama on toi ylärivin kolmas vasemmalta. USAn tosiaan luulisi olevan helppo, mutta esim Monument Valleyn kansallispuistos oli iso myymälä ja kyselin myyjiltä turhaan. Vegasis näkyi kyllä 'maailman suurin' matkamuistomyymälä, joka tais jäädä kurkkaamatta.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.