2017-01-19

Suunnitelmat - 2017 - Plans

Viime vuonna matkojen varaamisesta tuli jo sen verran rutiinia, että melko vauhdilla saatiin aikaiseksi alkuvuoden varaukset.

Pääsiäisenä käydään Finnair-pisteillä Bukarestissa ja tarkoitus on yhtenä päivänä käydä katsomassa muutakin Romaniaa Transilvanian vuoristoisissa maisemissa.

Juhannukseksi otettiin viikon matka Barcelonaan, jossa käytiin meidän ensimmäisenä yhteisenä vuotena 2000. Silloin ei vielä ollut käytössä digikameraa, joten nyt käydään kuvaamassa paikat. Samalla on tarkoitus käydä bongaamassa yksi maa lisää, eli Andorra.

Last year we got good routines in booking trips and since we didn't lose interest in traveling, we got quickly fixed the plans for this year.

During Easter we'll fly to Bukarest and have planned to see other parts of Romania on one day - probably at least the famous Transylvania area and it's mountain views.

For midsummer we booked a week to Barcelona, to where we travelled in our first year together (2000). On those days I didn't have a digital camera yet, so now we'll go to take photos of the city. At the same trip we'll check another new country, Andorra.

Accidental halo


Kuvan otin kävelyllä jäältä vasten aurinkoa, mutta vasta kotona huomasin saaneeni sattumalta mukaan halo-pylvään.

--

Loppuvuoden matkailut on vasta suunnitelma-asteella: elokuun 21 päivä menee USAn halki täydellinen auringonpimennys ja sitä on ajatus mennä katsomaan Oregoniin. Samalla voi kierrellä sitä ja Washingtonia kun kerran sinne asti mennään.

Marraskuun tienoilla taas halutaan nähdä aurinkoa, joten silloin kohteena jokin lämmin paikka. Maan nimi ei vielä tiedossa, mutta vinkkinä, että siellä kasvaa palmuja! 😉
Picture above was taken about 250m from our home on sea ice, and later on I noticed that I got also a halo effect there.

--

The latter half of 2017 is still on planning: on August 21st will be a total eclipse of sun in USA and the plan is to view it in Oregon. And while on the area, we'll check out Washington too.

November is the most depressing month in Finland, so even though that destination is still open, I can give a hint that there grows palms. 😉3 kommenttia:

 1. Transilvania oli minulle todella positiivinen yllätys. Luonto on todella kaunista ja hienoja linnoja ja vanhoja kaupunkeja. Suosittelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä! Kurkataanpa sun blogin Romania-merkinnät läpi - on keräyksessä tuon vuoden ekan reissun kohdeideoita.

   Poista
 2. Harvoin on menneet suunnitelmat näin pieleen - Romania vaihtui Lontooksi AirBerlinin ikävän tempun takia. Barcelona ja USA peruuntuivat huonosti käyttäytyvien solujen laitettua meidän kesäsuunnitelmat uusiksi ja marraskuun reissua ei saatu enää mahtumaan kalenteriin. Ensi vuonna uudet yritykset.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.