2018-09-06

Melfiet | Instagram Travel Thursday

Tämän kertainen Instagram Travel Thursday kerää omakuvia. Kaikki tähän tulleet ovatkin meidän 2016 vuorotteluvapaamatkoilta.

Perussa Macchu Pichun kylässä oli paripäiväiset vuosijuhlat ja kun pyydettiin lupaa ottaa kuva, niin halusivat meidät mukaan.
The subject of Instagram Travel Thursday for this month is 'selfie'. All these are taken during 2016 on trips of our sabbatical year.

Macchu Pichu pueblo in Peru celebrated the village anniversary for a couple of days and when we asked for permission to take a photo, they changed it to a group photo.


Village anniversary show


Uudessa Seelannissa vietettiin kuukauden loppupuoli pohjoissaarella ja autoilun aluksi mentiin Hobbitoniin katsomaan muun turistimassan mukana Sormusten herra leffan lavastekylää.
The latter part of our month in New Zealand was on North Island. There the first road trip destination was Hobbiton, to see the Lord of the Rings movie set with other dozens of tourists


New home found


13. hääpäivä vietettiin maailmanympärireissun aloituskohteessa katsomalla Broadwayllä uudestaan Phantom of the Opera.
Our 13th wedding anniversary was on the third day of our round the world trip and we crowned it on Broadway. Phantom of the Opera was still excellent.


Waiting for Phantom


Kapkaupungista eteenpäin jatkaminen aloitettiin viinialueella. Glen Carlou -tila on hieno paikka!
The first stop after Cape Town was the wine area. Glen Carlou winery is a great place!


Lunch in Glen Carlou winery


Kevään matkalla Aasiaan tuli Japaniin mukaan tyttäreni Marianne. Junalippujen hankinta yms. helpottui paljon, kun mukana oli kieltä osaava apu.
On our Spring trip to Asia, my daughter Marianne joined us in Japan. Train tickets and other things were much easier to acquire when somebody knew the language.


Us with local girls


Kymmenen päivän matka tehtiin anopin kanssa Irlantiin, jossa ajettiin n. 1698 km rinki pohjois- ja länsirannikon kautta. Kuva alla on heti ekalta kokonaiselta päivältä Giant's causwayltä.
A ten day roadtrip was done with my mother in law to Ireland. There we did a 1055mi round via northern and western coasts. The picture here is taken on our first full day at Giant's causeway.

Elsa, me and Tarja


Kaikki julkaistut kuvat löytyvät Flickristä tältä albumilistalta. Tervetuloa sinnekin, kuten myös Instagrammiinikin!

Tämä blogikirjoitus on osa Instagram Travel Thursday -tempausta (#IGTravelThursday / #IGTT), jonka järjestäjinä toimivat Travellover ja Vagabonda / Terhi.
All my published photos can be found in Flickr's album list. Welcome there too (as well as to my Instagram)!

This is a part of Instagram Travel Thursday -meme (#IGTravelThursday / #IGTT), which is arranged by Travellover and Vagabonda / Terhi.


12 kommenttia:

 1. Ooperan kummitus on minunkin suosikkini! Ei toki liity tähän omakuvahommaan mitenkään, mutta tuli mieleen, kun sanoit olleenne toista kertaa katsomassa. Kivoja nuo kuvat, joissa olette paikallisten kanssa. Kontrasti suomalaisiin on melkoinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annika! Tuo oli meidän toinen NYC-Phantom, Tarja oli lisäksi katsomas sen Hesas. Ja toki DVD:ltäkin on nähty se leffaversio. ^^

   Poista
 2. Jos nuo kaikki on vuoden 2016 matkoilta on teillä ollut huippu matkavuosi. Me käytiin katsomassa kyseinen ooppera-musikaali Lontoossa. Oli todella hyvä. Nyckissä kävimme katsomassa Kinky bootsin, siitä emme oikein niin paljon pitäneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oli kyllä varmaan näitä onceinalifetime-vuosia, varsinkin kun nykyään vuorotteluvapaa on max 6kk. Oltiin silloin reissussa 9kk ja väleissä yhteensä 3kk kotona. :-) https://blog.kytta.net/2016/12/2016yhteenveto.html

   Meillä tuli Lontoossa vastaan tuo Kinkykin, mutta valittiin viimeksi Wicked ja se oli kyllä hyvä. Varsinkin, kun itse olin sen lukenut kirjana, niin tiesi juonen. ^^

   Poista
 3. Iltaa, pakko kertoa, että minäkin olen katsonut Broadwayllä Phantom of the Operan, samoin Helsingissä ja nähnyt DVD:ltä leffaversion. Olin poikani ja vaimonsa kanssa Amerikoissa, jossa kävimme teatterissa. Miniän kanssa käytiin Helsingissä. New Yorkin esitys oli upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi moi. Sulla on sitten samat Phantom-paikat kuin Tarjallakin. Tosin meillä jo kahdesti se NYCissä. 8-) Mutta ihan kevyesti meni!

   Poista
 4. No wau, missä paikoissa olette käyneet. Uusi-Seelanti on haaveissa ja olisi mahtavaa sinne joskus päästä. Phamtom of the Operan olen nähnyt Lontoossa ja se on todella upea. Kuuntelin pitkään esityksen jälkeen sen musiikkia. Oli sen verran vaikuttavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merja vierailusta ja kommentista! Uusi Seelanti jäi meillekin uusittavien listalle, jäi niin paljon vielä paikkoja joita haluaisi nähdä. On se vain niin kaukana - lento Hesasta Hong Kongiin on vasta n 40% matkasta

   Poista
 5. Onpa kivoja reissumuistoja ja tosiaankin eksoottisia kuvauspaikkoja!
  Vuosi 2016 on ollut seikkailuja täynnä, ja aivan mahtavaa, että teillä on ollut mahdollisuus toteuttaa nuo kaikki reissut =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Oli kyllä hieno vuosi. Sen jälkeen onkin nyt pari vuotta kohtalo iskenyt takas, mutta nyt ollaan onneksi taas molemmat voiton puolella. :-)

   Poista
 6. Olipas teillä todella upea matkailuvuosi! Meillä on haaveissa loppuvuodelle kaukomatka, mutta kohdetta ei olla vielä päätetty. Tässä olikin kaksi maata, joita olemme miettineet: Peru oli ensimmäisenä vaihtoehtona, mutta nyt poikaystävä heitti ilmoille ajatuksen Japanista. Se voisikin olla ihan hauska vaihtoehto, sillä minnekään hellekohteeseen ei haluta. Helteestä ollaan saatu nauttia (tai jopa kärsiä) ihan riittävästi täällä Kreetalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi! Meilläkin on sama puuha, eli marraskuun kaukomatkan tutkiminen. Peru on sikäli parempi ekana, että Macchu Pichu on kuulemma menossa rajoitetummaksi isojen kävijämäärien takia. Rakentavat sinne kai jonkin ison katseluterassin raunioalueen viereen ja vain sieltä saa katsella aluetta kivirakennelmien välissä kävelyn sijasta.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.