2019-11-12

Slovenia-video


Huomenna pitäisi esitellä kerhoillassa videoeditoria, joten harjoituksena kasasin videon meidän kesän Slovenia-reissusta. Aiemmin aiheina oli vain jokin yksi kohde, mutta tämä kattaa koko reissun. Tämä myös opetti, että vakaaja olisi hyvä hankkia, jos kävellessä ottaa enemmänkin videoita.
I'm presenting tomorrow a video editor on our photo club's meeting, so to refresh my memory I created a video of our summer trip to Slovenia. So far I always had just one destination / 'thing' as a subject of my videos, but this is about the whole trip. And I learnt that a gimbal would be good to have if I'll shoot more videos walking.

Editorina on siis Movavi, jonka nyt päivitin uuteen versioon. Luulin saaneeni hyvänkin alennuksen, mutta veroineen se näyttää olevan kaikille n 34€. Periaatteessa on suht samankaltainen kuin iMovie, mutta tämän jotenkin vain ymmärtää paremmin käytössä.

Muut väsäämäni videot löytyvät täältä Youtube-kanavaltani (oikotie on video.kytta.net). Siitä vain tilaajaksi, niin ehkä innostun tekemään näitä neljäkin vuodessa! 😀
I've used Movavi video editor which I now updated to the latest version. It's inexpensive and quite easy to use - basically pretty much like iMovie, but for some reason, this is much easier for me to understand than the free default tool of MacOS.

The rest of my videos are on my Youtube channel (a shortcut is video.kytta.net). Please subscribe, so maybe I become diligent and create four of these each year! 😀2 kommenttia:

 1. Youtube-kanavasi tilattu!!

  Sohvamatkailu sopii tällaisella laiskalle ja mukavuudenhaluiselle ihmiselle!

  Olet kait tietoinen, että FORK lopettaa bändinä ensi keväänä? Nyt kiireesti tilaamaan lippuja viimeisiin esityksiin! Kirjoitin juuri eilen näkemästäni blogiin, laitan linkin nimeeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, kiitos! Meillä oli yhden tutun kans saman verran tilaajia ja pientä kisaa viriteltiin. ^^

   Jep, toukokuussa on Vaasan jäähyväiskonsertti ja sinne ajateltiin mennä.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.