2020-03-21

Makrotex Maaliskuu

Makrotex-haasteen aiheena on maaliskuu ja vaikka yleensä kuukautta on hankala valokuvata, niin tällä kertaa aihe löytyi helposti: vessapaperi. 
The subject for the Makrotex-challenge of this week is 'March'. Normally it would be difficult to take a photo of a month, but this time I got the idea easily: the toilet paper. 
On kyllä täysin poikkeuksellinen maaliskuu verrattuna aikaisempiin. Tammikuun lopussa korona näkyi Malesiassa meille vain kieltona päästä moskeijaan, mutta nyt on koko maailma herännyt siihen. Tämä tulee luultavasti muuttamaan maailmaa enemmän kuin 2001 terrori-iskut. 
This March is totally different from all the previous ones. At the end of January, it just caused us to miss a mosque visit in Malaysia, but now the whole world is affected. This will surely change the world even more than 9/11.Pieni Lintu - MakroTex challenge


10 kommenttia:

 1. Ajankohtainen lähestyminen tähän aikaan, hyvä idea.

  Tämän maaliskuun (ja tulevat kuukaudet) tulee kyllä muistamaan niin kauan kunnes armollinen dementia iskee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SusuPetal!

   2001 meni aika suurelta osaa maailmaa ohi, jos ei kummemmin matkustellut juuri niihin aikoihin, mutta tämä koskee aikalailla kaikkia. Afrikka ja Etelä-Amerikka näyttää olevan vielä jäljessä, mutta hyvinkin voi sinnekin mennä viiveellä.

   Poista
 2. Very suitable image for this month and what we are all going through. Stay safe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! I took the photo already on Thursday, when the toilet paper jokes were still going on a bit, but now they have disappeared somewhere...

   Poista
 3. Hyvä lähestyminen. Itsekin meinasin ensin kuvata ruokavarastomme tätä haastetta varten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teresa, nämä ajat on kyllä niin poikkeuksellisia ja hamstraaminen ja vararuuat oli varsinkin viime viikolla paljon esillä.

   Poista
 4. Hehee!!! :D Ajankohtainen aihe! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, yleensä on pitänyt miettiä aihetta, mutta nyt keksin heti. :-D

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.