2021-09-14

Viikon kuva - Laivanäkymä illalliselta

Viikon kuvaksi valikoitui näkymä Faros-ravintolan ikkunasta lauantai-illalta. Päivällä oli SAMmit-tilaisuus, jossa Suomi-Amerikka yhdistysten liiton vetämänä oli tulevaisuuspohdintaa ja verkostoitumista. Tuolla Faroksessa oli sitten illallinen, joka olikin mukavan normaalia pitkästä aikaa. Vielä ei ainakaan ole alkanut mitään oireita, joten toivottavasti ei ollut huonoa tuuria.
The photo of the week is a view from the window of the restaurant boat Faros. On Saturday I participated in SAMmit where we discussed the future of the Finland-USA associations and met new people. After that we had dinner there. It's been a long time since I had something like this - it was nice and normal! At least I have no symptoms yet, so let's hope I wasn't unlucky.


2021w36 A window in Faros restaurant


Muutenkin kuvat painottuivat viikonloppuun - Tarjan kummilikka Maaret Mikkoineen vieraili Vaasassa ja pääsin hyvin lautapelaamaan. 😊 Sunnuntaina mukana oli lisäksi mun mukulat Marianne ja Mikkokin!

Perjantaina heräsin varhain ja otin aamukävelylle kameran mukaan. Sumussa tulee aina jänniä kuvia. Postijahti oli edelleen laiturissaan kun talviteloille siirtymiseen on vielä aikaa:
Last week's photos are mostly from the weekend - Tarja's niece Maaret visited Vaasa with her guy. So I got fun board game rounds. And more on Sunday when my kids Marianne and Mikko joined us.

Early Friday morning was foggy so I took my camera for the walk. Postyacht was still in it's Summer pier. It's moved away for winter when the sea freezes (although that's still at least 3-4 months away).


Postijahti


Varikset mietti seuraavaa siirtoaan:
Crows were planning their next move:


Fog birds


Ja puiston patsaalla oli joko kylmä tai ujostutti:
A statue in the next block park was either shy or cold:


A shy statue


Hyvää viikkoa taas kaikille! 🍀
Have a good week everybody! 🍀

12 kommenttia:

 1. Ihania ja hienoja kuvia, varikset toimii täällä parhaiten!! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sus'! Tuo oli mullakin vakavasti harkinnas ykköseksi, sitte ajattelin painottaa sitä lauantain tapahtumaa kun siinä meni kuitenkin >8h ja tuo kävely oli vain puoli tuntia.

   Poista
  2. Voitko laittaa mun s-postiin kopion tuosta varis-kuvasta? Tahtoisin sen tallennettuihin kuviin jota pyöritän kun kuuntelen musaa, en siis julkaisen mitään missään.

   Poista
  3. Onnaa kyllä! Tuota kuvaa klikkaamalla menee Flickriin ja siinä oikealla alhaalla on latausnappi (nuoli alaspäin). En tosin oo ihan 100varma ton toimivuudesta ellei sulla oo sinne tiliä, joten laitan postiinkin, mutta koita piruuttas totakin.

   Poista
  4. Täytyy koklata. Olen työpöydän taustalla tuijotellut pari päivää, nyt se vasta toimiikin, kiva uppoutua huolella. Varikset kraakk! ;)

   Poista
  5. Ja lisää harmittaa, etten ottanu tota viikon kuvaksi. 🙂

   Poista
 2. Varikset on tosi hieno kuva! Osasivatkin asettua näytille :) Patsas hymyilyttää, hauska! Mukavaa, että tapahtuu normaaleja asioita ja sosiaalinen kanssakäyminen pikkuhiljaa aukeaa. Varoen tosin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niitä oli vielä enemmänkin kun ne huomasin ekana. Olis toi pitänyt varmaan vain valita, kun on kuvana tosiaan iskevin. Täällä on taas opiskelijat kiertäneet, joten joku varmaan paitansa jakanut. 😃
   Ja tuollaiset tapahtumat tosiaan mukavia, pitäis vain jokaisen osallistujan aina pitää ennen ja jälkeen n 5-6pv omakaranteenia, että näkee tilanteen ja on mahd turvallista. On tämä erikoista.

   Poista
 3. Ihanaa, melkein normaalia elämää!
  Huikeita kuvia, varikset kerrassaan nappiin ja tuo laivakuva sumussa. Sumu on kyllä niin inspiroivaa kuvattavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja heti tänään taas kuului tutulta huonoja uutisia, eli kyllä se korona valitettavasti vielä on olemassa. 😟

   Kiitos kehuista Susu, sumu tekee kuviin ison 'taustakankaan' poistamaan ne häiritset elementit ja lisänä luo sellaista mystistä sherlock holmes -tunnelmaa. Toinen on kova sade, ehkä pitäis jokus lähteä ulos kameran kans silloinkin.

   Poista
  2. Äh, harmi jos tuttusi on saanut koronan. Kyllä se vihulainen vielä jyllää ja on varmaan tullut jäädäkseen influenssojen tavoin.
   Eikun rokotuksia joka vuosi siis.

   Poista
  3. Jep, onneksi olivat jo tuplarokotettuja. Nyt pitäis jo kovaa hommata rokotteita Intiaan ja Afrikkaan, koska muuten sieltä syntyy uusia variantteja jotka ei välitäkään meidän rokotteista.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.