2022-02-21

Viikon kuva - Kävelyllä

Viikon kuvassa näkyy taas tämä sama tyyppi, mutta erikoisena tapahtumana on, että tein nyt lapsenlapsen kanssa ekan kävelyn. Vähän oli kyllä epäsosiaalinen, kun nukkui koko 5,9km matkan.
The photo of the week again shows the same old fellow but the special occasion is that I did the first walk with my grandson. The little guy was a bit antisocial as he slept the whole 5,9 km that we walked with him.


2022w07 First walk with grandson


Viikonloppuna Bergössäkin oli aurinkoista. Tuoliryhmä valmiina kesään. 
The weekend in Bergö was sunny. The table and chairs are ready for Summer.


Waiting for Summer


Tyrnipuskallakin näyttää olevan jo suunnitelmia kesän varalle.
The sea-buckthorn bushes had also plans for the oncoming Summer.


Sea-buckthorn


Rannan venevajatkin pitää turvavälejä.
Boat sheds are also keeping social distance.


Sheds across the ice


Lauantaina 7,8 km hiihtoa jäällä mantereelle ja kiertäen takaisin. Sunnuntaina käytiin saaren poikki 11,4 km kävelyllä. Suunnatkin saatiin selville: 
On Saturday we did a 7,8 km xc-skiing round on the sea ice. Then on Sunday we walked across the island for 11,4 km. The sign gave us directions: 


Directions


Hyvää kevättä kaikille! 🌞
Have a good Spring! 🌞 4 kommenttia:

 1. Itsekkyys tuossa iässä on vain terveellistä, pitää ottaa unta kuulaan silloin kun nukuttaa.. . ;)
  Turvavälit on hyvä läppä;DD on kyllä tasokkaita kuvia, oletko harrastanut keikka kuvaamista, siis musa? jos tulen joskus Vaasaan vielä keikalle niin pääset kyllä sisään ja saat juomat kunhan kuvaat vähän, maksan kohtuudella hyvistä kuvista ja pidän sun ns. silmästä, monta kuvaa olen nääpistänyt;)

  p.s. Vinkkasit aikoinaa joan Jettin Dirty Deeds -biisistä; palautan vinkin, sama artisti, levylline covereita. mm. Nazarethin love hurts. Levun nimi on The Hit list, kandee kuunnella läpi, saattaa löytyä lisää fanitettavaa. DD on kyllä ässä versio, kiitos siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, olis voinu paapalla tulla hätä 'käteen' jos oliskin ruvennut vaatimaan huomiota kun ne tarpeet on tos iäs aika tiettyyn suuntaan vaan.

   Ja joo, onhan keikkoja tullut kuvattua aina niillä käydessä. Yks mistä tykkään oli tää: https://www.flickr.com/photos/timokoo/48397330231/ ja toinen kun Tarja katsoi suoraan muhun: https://www.flickr.com/photos/timokoo/43696287331/in/album-72157699562076324/
   Jyväskylässäkin tuli käytyä: https://www.flickr.com/photos/timokoo/14689156872/in/album-72157645361208979/ ja yks varhaisimpia lemppareita oli tää: https://www.flickr.com/photos/timokoo/820353521/
   eli kun monesti oon kuvannut ilmaiseksi, niin tottahan tuo vielä kannustaa lisää. 😊

   Olikohan varmasti multa tuo vinkki? Joanilta kyllä tykkään muutamasta biisistä, muttei kuulosta tutulta. No, mutta pitää kattoa Spotifytä tolla nimellä.

   Poista
 2. Onneksi pikkuinen nukkui! Ei mikään ole tuskallisempaa kuin työntää lumessa vaunuja, joiden sisällä vauva huutaa ja huutaa nälkäänsä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon! 🙂 Keli oli onneksi aika jäinen, lumikerroksella olis lenkki jäänyt kyllä lyhyemmäksi. Nyt kierrettiin sen verran, että likka pääsi Prismaan käymään ja muutenkin vähän tuulettumaan. 😊

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.