2022-05-17

Viikon kuva - Droneilua Hietsussa

Viikon kuvaksi pitkästä aikaa droneilua. Tuohon Hietasaareen, eli Hietsuun on tulossa kesäksi uusittu rantaravintola ja sen viereen kellumaan vähän kiipeilyrataa nuorisolle. Oon sitä kuvannut merenpinnan tasolta, mutta parhaiten se näkyy vähän ylempää.
The photo of the week is again shot by my drone. The nearby beach gets a new restaurant and next to it there will be this playground for the wild. I've shot it from the sea level but it's better seen from a bit higher view angle.


2022w19 Summer fun


Muita viikon kuvia on esim tiistailta, jolloin pidimme SAM Vaasan hallituksen kokouksen. Paikka olikin mielenkiintoinen, kun sai kurkata kulisseihin, joissa meidän pj Jasmin tekee TE-Live lähetyksiä.
Other photos of last week start from Tuesday when we had the SAM Vaasa board meeting. The place was interesting as our chairwoman Jasmin does TE-Live broadcasts from here.


Studio behind the scenes


Perjantai-iltana oli ison porukan kokoontuminen Hotelli Waskiassa, kun oli tuon Wärtsilän STH-projektin lopetteluillallinen. Paljon ihmisiä ja ruokaa. Mun ilta loppui jälkkäriin:
The STH project is ending and for that the participants had a dinner on Friday evening in the Waskia hotel. A lot of people and good food. My evening ended to the dessert: 


STH dinner


Lauantaina käytiin kävelyllä taas hautausmaan kautta. En ollut aiemmin huomannut vanhan hautausmaan peränurkan isoa Lassila-sukuhautaa.
On Saturday we walked again via the cemetery. I hadn't noticed before this big Lassila family grave at the back corner of the old cemetery.


The Lassila grave


Kävely, lounas ja mentiin katsomaan suositun Botnia Paradise -näytelmän toiseksi viimeinen näytös Wasa Teateriin. Hauskaa meininkiä!
After the morning walk we had lunch and then went to see a play called Botnia Paradise as it was its second but last showing. A fun play!


Botnia Paradise in Wasa Teater


Vielä lopuksi kuva tuosta kiipeilyradasta vähän ylempää. Toki pelattiinkin viikonloppuna, mutta ne ei nyt päässeet kuviksi asti, pöydällä oli Dominion, The Game ja The Crew - The Quest for Planet Nine.
Here's also a view of the water climbing track from a bit higher. We also played a few board games but no pics of them now. The games were Dominion, The Game ja The Crew - The Quest for Planet Nine.


Summer fun 2


Hyvää toukokuuta! 🍀🇺🇦
Have a good May! 🍀🇺🇦8 kommenttia:

 1. Hienon näköinen tuo kiipeilyhässäkkä. Jälkiruokia innostuit sitten vertailemaan??;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että tuloo lämpööset sinilevättömät vedet tänä kesänä, niin vois ittekin käydä niille vähä kassavirtaa juoksuttamas. Ei kun noi kaikki oli mun omia. Niin vai taidat tarkottaa, että kun otin montaa plaatua. Seisovasta pöydästä pitää perinteen mukaan ottaa jokaista lajia. 😃

   Poista
  2. Juu, ja nyt oln piku masu pömpöllään? Hyi ahmatti!! Ei vaan kunhan kateellisena uikutan;DDD

   Poista
  3. Ahmatti on ihan tarkka termi, oli vähä sellainen ikävä ähky ton illan.

   Poista
 2. Huh, onpahan aikamoinen kiipeilyrata!

  Hautausmaat ovat kyllä mielenkiintoisia paikkoja kävellä, hieno tuo sukuhauta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ehkä näitä on muuallakin, muttei oo mulla ennen tullut vastaan noin isoa. Uudella puolella on paljon tasaisempaa ne kivet, täällä vanhas osas löytyy näitä mielenkiintoisempia paasia.

   Poista
 3. Ulrika50v.blogspot.com18/5/22 14:25

  Jälkiruoka mun makuun :) Hietsussa oltiin aina lapsena! Sielä oli aina sama nainen joka vahti ja siivos pukukoppeja. Tiedätkö kuka toi suku on jolla noin iso sukuhauta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hietsussa on vieläkin kaikkee - keskellä on se esiintymislava ja tos vierellä pingviinien avantouintiyhdistyksen sauna. Tuo näytti olevan Lassilan sukuhauta, veikkaan että paikallinen vieläkin iso firma Lassila-Tikanoja on lähtenyt jostain näistä tuolla lepäävistä sedistä.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.