2022-05-03

Viikon kuva - Vappu

Viikon kuvana pitkästä aikaa bongattuna Topeliuksen lakitus. Käväistiin katsomassa se ja sitten takas kotiin pelaamaan erä Alhambraa (nyt hävisin enää niukasti 126-123! 😊). 
The photo of the week shows the traditional May Day activity - students put the high school hat on Topelius statue. After seeing this we returned home and played a game of Alhambra (now I lost with just a few points! 126-123 😊)


2022w17 May Day


Sunnuntaina katsottiin viimeiset jaksot mahtavasta Ted Lasso sarjasta ja syömisen jälkeen mentiin katsomaan Stundarssin vapputoria. Mukana vanhoja autoja:
On Sunday we watched the last episodes of the amazing Ted Lasso series. After lunch we headed to the nearby museum village to see May Day happenings there. Along with old cars:


An old car


Ihan eKr-meininki (ennen koronaa).
Looks like a pre-covid happening.


Stundards May day


Alueen toinen tuulimylly.
The other wind mill of the area.


Windmill scene


Paikalla oli myös bändi!
The Band!


The Band


Tuon perään vielä hiukan kävelyä Vanhassa Vaasassa. Yxgärde käytiin kurkkaamassa, mutta sen kuvat parempi säästää vihreämpään aikaan. Mutta puu tien varrella oli hieno:
Next we did some walking in Old Vaasa. Visited Yxgärde but I'll save its photos to a more green days. But the tree by the road there was a nice one:


A picturesque tree


Jatkona käveltiin lemmikkieläinten hautausmaalle. Jännyyttä.
And we continued walking to visit the Pet Cemetery. Exciting!


The Pet Cemetery


Hyvää viikkoa kaikille! 🍀🇺🇦
Have a good week everyone! 🍀🇺🇦6 kommenttia:

 1. Anonyymi4/5/22 12:30

  Uinu uinu lemmikkini (Stephen King) on ainoa kirja jota lukiessani olen pelännyt, hyi että...vieläkin muistan ne säväykset kun luki ja kuuli jonkun kolahduksen öisessä kerrostalossa, apuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! ;D Hyvää kevättä, Sus'

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on muuten aika sama tilanne, eli tuo on ollut ainoa pelottava fiktiivinen kirja. Sitten Isomäen ilmastonmuutos-kirja oli taas sellainen fakta-kirja, joka aiheutti pelkoa ja se on vähän ikävämpää, kun ei ollutkaan kuvittelua ne mahdollisuudet. Zombitonta kevättä sullekin! 🍀

   Poista
 2. eKr :D
  Onpa ollut hienoja autoja liikkeellä!
  Itse vietin vapun visusti sisätiloissa, aina välillä vaan koiran kanssa lenkille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskustassa olisi ollut kunnon vanhojen autojen karavaani, täällä tämä ja alueella oli myös joku kuutisen 50-60-lukujen entisöityä autoa näytillä. Koira on hyvä, kun siitä saa aina muistutuksen vähän käydä tuulettumassa. 👍🏻

   Poista
 3. Uusi blogini - https://susulvoo.blogspot.com/
  Tervetuloa todistamaan kun kaikki muuttuu ja mikään ei muutu;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja seurantaan laitoin tuonne mun Feedlyyn, tosin siellä muistaa käydä aika harvoin, joten nämä kommentit täällä on hyvä muistutus muustakin blogimaailmasta.
   Ajattelinkin, että onko jotain meneillään, kun katsoin ettei sinne leffa-bloggaukseen tullut meille kommentoijille vastausta sulta. No, mutta uusi alku piristää. 👍🏻 Vanhaan blogiin kannattaa laittaa tiedoksi uusi osoite, niin vanhat seuraajat osaa tulla perässä.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.