2022-11-20

Viikon kuva - Koh Tao

Viikon kuvana Koh Taon toistaiseksi makein näkymä. Vietettiin eilinen päivä tuolla pääsaaren luoteispuolella olevalla kolmen pienen saaren alueella ja eteläisimmän huipulta näkyi hienot maisemat.
The photo of the week is so far the coolest view of Koh Tao. We spent here some five hours yesterday. This is on the North-West side of the main island and the viewing place is on the Southernmost island.


Koh Nang Yuan


Torstaina käytiin vuokraamassa skootteri ja käytiin parilla näköalapaikalla. Ensimmäinen oli itään päin oleva kahvila, jossa otettiin juomat. Siitä kävelyä huonoa tietä pitkin 500 m, niin tuli tämä länsipuolen näköalapaikka (hiirellä pyöriteltävä 360-kuva). Sielläkin oli kahvila ja lipun hintaan sisältyi juoma maisemalla. 
On Thursday we rented a scooter and visited a couple of sightseeing places. The first one was a restaurant with a view to the East, from there we walked about 500 m on a poor road and found this West coast viewpoint (360 pic, drag with mouse). There was also a cafe and the entrance fee included a drink with a view. 


360 at West coast Viewpoint


Meidän omalla huvilallakin on hienot näkymät, ellei näitä sähköjohtoja lasketa. Kiva pieni allas viilentymiseen. Tuo niemi on vielä vierailematta.
Our own villa has a nice view too (excluding those power cables). A nice private pool for refreshing. The peninsula below is still unvisited.


Villa Karo 1 view at breakfast


Parina iltana ollaan jahdattu auringonlaskua tuossa kotikadun päässä olevassa rantaravintolassa. Tämä oli parempi jahdin tuloksista.
On a couple of evenings we chased sunset at a restaurant that's near our villa. This was the result of the better evening.


Sunset at Siam Cookies restaurant


Ja kyseinen paikka näyttää tältä. Tuolla on kaikkiaan kolme eri ravintolaa, jotka taitavat olla kaikki vähän samaa hoitoa.
The restaurant looks like this. There are actually three different restaurants but all those are managed probably by the same people.


Siam Cookies restaurant


Hyvää viikkoa! 🍀🌞🌴
Have a good week! 🍀🌞🌴6 kommenttia:

 1. Siellä te istuitte kivellä, kun kuvaa pyöritteli.
  Hienot on maisemat ja juoma varmaan maistuu.

  Hgissä sataa lunta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susu! Otin kaks näitä, mutta siinä toisessa molemmilla oli suu auki 😄 joten tämä tuli julkaistua. Jep, ja tyypillinen pääsymaksu näköalapaikkoihin on ostaa jokin juoma. Ovat vain niin edullisia, että mielellään sitä tekee. Huh huh tuo lumi, meillä on herätys Tikkurilas ens lauantaina, joten saa nähdä miten pärjätään...

   Poista
 2. Ulrika50v.blogspot.com21/11/22 09:19

  Mahtavia maisemia, ihanat ravintolat. Mäki pyörittelin kuvaa ja sielä tosiaan istuitte :) Täälä sataa kans lunta, bussit seisonu paikoilaan tai ojassa , liukasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulrika, täällä eteläisellä puolella tosiaan on aikamoisia muotoja, noita valtavia kiviäkin on täällä saarten rannoilla ja rinteillä. Saa nähdä miten me pärjätään siä talvessa...

   Poista
 3. Auringonlasku -kuva on hitsin hieno!! Sus' siis tässä, sähläsin tuon profiilini kanssa, en jaksa säätä takaisin, ollaan nyt sit Miehen tie...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sus! Tuo vene tuli just sopivasti, kun siinä istuskeltiin. Se profiili on viä jotenkin piilotettu kun näyttää tälläsen ilmoituksen: "Pyytämääsi Blogger-profiilia ei voida näyttää. Monet Blogger-käyttäjät eivät toistaiseksi näytä profiilejaan julkisesti." vai tarkoituksella?

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.