2018-01-16

Makrotex valkoinen

Uuden kameran testaaminen ja uusi makrohaaste Pieni Lintu -blogista hoituvatkin kätevästi samalla kertaa.

Uuden Sonyn tarkennusetäisyys on laajimmassa kulmassa vain pari senttiä, josta leikkaamalla saa jo lähikuvaa aikaiseksi. Kohteena aikoinaan juoksureissujen energiaksi ostettuja hedelmäsokeritabletteja.
Testing the new camera and the latest macro photo challenge from Little Bird -blog was two birds with one stone (pun intended 😁).

The focusing distance of Sony RX-10 on the widest is just about an inch, and cropping that gives some macro effect. These are sugar pills that I bought few years ago to test if they would give energy during running.


Macro sugar pills


Hyvää uutta vuotta kaikille!
Happy New Year to everybody!


Pieni Lintu - MakroTex challenge


12 kommenttia:

 1. Hyvin testattu. :) Mukavasti kuvassa tulee esille pillereiden jauhemainen pinta.

  Kiitos samoin, hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Mitäs olet tykännyt uudesta kamerasta? Sonyt ovat minulle vieraita, itselläni tuntuu aina olleen joku Canon. Tai olihan minulla joskus aikoinaan Olympus, siitä kyllä tykkäsin.
  Hyvä makrokuva, muista ottaa tabletit mukaan, jos lähdet juoksuun :D

  Ai niin, sain liput Svenskaniin For On Tour-konserttiin toukokuuksi. Oli kyllä ruuhkaa linjoilla, kun lipunmyynti aukesi, sain paikat vasta kolmannelta riviltä, olisin tietty halunnut ykköselle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvältä tuo tuntuu, ostin Friedmannin kirjan tästä mallista, mutta sen läpimeno on vähän viivästynyt työkiireiden takia. Kohta tuo jalka varmaan on kunnossa, ehkä keväällä juostaan.

   Onnea! Meillä on ollut Pietarsaari taas harkinnassa, sekin kiertua tulee ehkä Vaasaan joskus, mutta samaa tahtia mennen se kestäis taas lähes vuoden. Siitäkään ei toisaalta varmuutta.

   Poista
 3. Onnistuneesti makroiltu. Minulla ei ole kovin uutta mutta kyllä sillä vielä kuvia saa. Olisi tietysti ihana joku kunnon putki jolla voisi kuvata ja zoomata helpommin. Onnen vuotta 2018 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, aika kaikilla kameroilla saa hyvää kun vain saa olosuhteet kuntoon. Onnea sullekin putken metsästykseen ja muutenkin! ^^

   Poista
 4. Maukasta valkoista ja eipä olisi uskonut, että nuo ovat tuollaisia pillereitä vain

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, lähikuvassa noi sokerihiukkaset näyttää ihan hauskalta. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.