2018-05-03

Tänne haluaisin palata | Instagram Travel Thursday

Tämän kertainen IGTT-haaste on taas nimetyllä aiheella, joka on nyt 'Tänne haluaisen palata'. Uusinnan arvoisia paikkoja on useampiakin, esim USA, Kanada, Etelä-Afrikka, Chile, Japani, Australia ja Uusi-Seelanti. Tähän valitsin kuitenkin kompaktimman, mutta myös hienon paikan, eli Hong Kongin.
The Instagram Travel Thursday has a named subject in this month: 'The place where I'd like to return'. We have several countries that we'll revisit some day: USA, Canada, South-Africa, Chile, Japan, Australia and New Zealand. But for this I chose a more compact Hong Kong, which we also could visit at least once.

Puutarhat siellä täällä kaupungin keskellä olivat mukavia paikkoja kierrellä. Alla olevassa oli vielä värikäs temppelikin kuvattavana.

The gardens in the city were nice places to stroll. The one below had also a nice looking temple to photograph.

Yhden päivän reissu tehtiin lautalla Macaoon, jonne pääsi ilman viisumia. Sielläkin riittäisi vielä katseltavaa toiseksikin päiväksi. Lisäksi Hong Kongiin kuuluu saaria, joihin voi tehdä monta päiväretkeä, esim meidän vierailema Cheun Chau.
We also did a day trip to Macao as it was possible to visit without visa. There would also be enough sights for a second trip. In addition to those there are several smaller islands near Hong Kong, which are worth a day trip. Some time ago I blogged about our trip to Cheun Chau.

Loput näiden päivien kuvat löytyvät Flickristä Hong Kong -albumista. Tervetuloa sinnekin, kuten myös Instagrammiinikin!


Tämä blogikirjoitus on osa Instagram Travel Thursday -tempausta (#IGTravelThursday / #IGTT), jonka järjestäjinä toimivat Travellover ja Vagabonda / Terhi.
The rest of photos of these days are in Hong Kong album in Flickr. Welcome to there too (as well as to my Instagram profile)!


This is a part of Instagram Travel Thursday -meme (#IGTravelThursday / #IGTT), which is arranged by Travellover and Vagabonda / Terhi.

6 kommenttia:

 1. Olin lyhyen ajan sisään Hongkongissa kaksi kertaa, ja niin paljon kuin siitä pidinkin, jouduin myöntämään, että sen ruuhkaisuus ja ihmispaljous olivat minulle liikaa. Siinä täysin hallitsemattomasti vellovassa ihmispaljoudessa oli myönnettävä, että suomalaisen oman tilan tarve rikotaan liian usein. Onneksi saarilla oli väljempää ja vaikkapa Dragons Backilla jopa rauhallista oleilla luonnossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, liikaa olisi luultavasti asua tuolla, mutta saarten lisäksi rauhallisia paikkoja löytyy 'keskustastakin'. Esim Victoria Peakilta lähdettiin kävelyreitille viereisen huipun ympäri ja se olikin tosi hiljainen + tarjosi kivoja näkymiä eri suuntiin.

   Poista
 2. Hongkong vaikuttaa oikein mielenkiintoiselta kohteelta. Monenko päivän reissu sinne kannattaisi tehdä? Monethan taitaa pysähtyä Hongkongissa pariksi päiväksi välilaskulla matkalla jonnekin muualle, mutta riittäisikö siellä nähtävää ja tekemistä pidemmäksikin ajaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuli oltua 10pv, mukavasti riitti kohteita joka päivälle ja jäikin vielä joitain hiukan kiinnostavia paikkoja. Noita asuttuja saaria lauttayhteyden päässä oli useampiakin ja meidän piti jättää se kiinnostavin välistä, kun jäljellä olevina päivinä ei ollut sopivaa lauttavuoroa. Mutuna jäi tunne, että enemmän ohjelmaa kuin Singaporessa.

   Poista
 3. Hitsi kun mielenkiintoisia paikkoja. En ole näissä käynyt mutta houkuttaa kovasti. Nuo rakennukset on kyllä aika upeita.. ja upeita on kuvat myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula vierailusta ja kommentista! Googlen kommentti-ilmoitukset on näköjään rikki ja huomasin vasta nyt tämän.

   Jep, meillä jäi Hong Kong vielä uusittavien listalle, kun olisi siellä vielä kaikenlaista nähtävää lisääkin. Ehkä joskus kun näkyy oikein hyvät lennot eikä olla vielä lukittu seuraavaa kohdetta. ^^

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.