2020-04-25

Saturday Classics - Toivoa

Lauantai-klassikoissa on tällä kertaa aiheena 'toivo'. Olin jo eilen päätynyt ELOn kappaleeseen samalta vuodelta -79 kuin viime lauantain klassikkoni. Kun näin tämän aiheen, niin mieleeni tuli heti kappale bändiltä, joka lauloi 'liika annos Eaglesia, ELOa ja Abbaa tällaisen raavaan miehenkin jo tappaa'. 😄
The subject for this week's Saturday Classics challenge is 'hope'. Yesterday I planned to use an old ELO song, but for this subject, I chose a Finnish song with lyrics that fit exactly to hope. Sorry that it's sung in Finnish, but you can find google translated lyrics here.

Näinhän täällä käy -kappaleessa parasta on haikeaa toivoa humoristisesti tulviva sanoitus. Kun lisäksi melodiakin on hieno, niin selvää klassikkoainesta! 
The lyrics are IMO great (the translation to English probably loses something) and since also the melody is good, this is clearly a classic!6 kommenttia:

 1. Nuo sanat ovat kyllä niin klassikot! Hahhah :D

  Itse huomasin tuon toivo-teeman vasta, kun olin julkaissut oman klassikkoni, joten ei tullut sitä aspektia mukaan. Paitsi, että musiikki antaa toivoa, monin tavoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mulla menee muu runous yleensä yli hilseen, mutta nämä musiikin ohessa esitetyt iskee. 😀
   Sanoissahan se tulkinta on kuitenkin henkilökohtainen, joten mitä erilaisimmista lauluista voi kukin löytää toivoa!

   Poista
 2. Minä olen ehkä puuhannut muuta noinä vuosina... En muista tätä biisiä ollenkaan, apua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, mutta sitte olikin hyvä valinta. Radiokanavillakin Eppujen soittolista on harmittavan suppea vaikka niitä hyviä zipaleita olis vaikka kuinka.

   Poista
 3. ”Aurinkokin paistaa vaik ei sitä näy”! Näin se on! Tämä on kyllä huippubiis ja olin jo unohtanut sen. Kuunnellessa tulvahti paljon muistoja puutarhurikoulun ajoilta mieleen ;) Näitä hoilattiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sanat on tässä kyllä onnistuneet. Mun toinen ikisuosikki on Elämän tarkoitus. ^_^

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.