2020-04-26

Viikon kuva - peli pystyyn!

Mukuloiden kanssa pidetyt peli-illat on nyt korona-aikana siirtyneet nettiin. Ääni kulkee Discordin kautta ja pelilauta pyörii kätevästi Tabletop Simulatorissa. 
Our game nights with kids have now during corona times moved to the internet. The sound goes via Discord and the board game runs well in Tabletop Simulator.


laptop carcassonne board game lautapeli tietokoneella


Tämän illan pääpelinä oli Carcassonne. Meillä oli alussa hyvä tilanne, mutta lopun pisteidenlaskussa jäätiin kolmanneksi. 
This evening's main game was Carcassonne. We had a good start but in the end, our points were enough only for the third place.4 kommenttia:

 1. Sinä se olet kyllä ajan hermolla digittelyn saralla, edelleen! Ten points ja voitto kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo TTS on muuten aika kattava, kun sinne tekee porukat itsekin pelejä. Esim löytyi mun nuoruudesta muistelema Uusi Finanssi! Sehän oli kuin monopoli, mutta monipuolisempi & parempi. Muutenkin kaikkia tuttuja pelejä löytyy. Ja jos haluat pelata pelkkää pelikorttia, niin siihen löysin vielä helpomman ja ilmaisen keinon: http://playingcards.io/ (joko valmiit tai viimeisenä other/custom joka pelkkä korttipakka mihin vaan). Puheyhteys vaikka ryhmäpuhelulla.

   Poista
 2. Olette te hurjia!

  Itse olen jättänyt pelit kokonaan. Olen niin helposti addiktoituvaa lajia, että parempi, etten koske mihinkään ohjaimiin tms. Aikanaan tuli pelattua, segasta lähtien pleikkaan, pikkutunneille asti ja sitten olikin herätys klo kuusi töihin...ja peukaloissa jännetupentulehdusta ja ranteissa rannekanavan oireyhtymää, tennikyynärpäätä jne :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa kun on se porukka ja sovittu 2-3h aika, niin ei niin helposti pääse lipsahtamaan liian pitkäksi, joten tuo voisi olla turvallinen kokeilu. Muilla on sitten seuraavia juttuja sovittuna illalle, niin loppuu luontevasti. Lisäksihän nämä lautapelit on usein kohtuullisemman pituisia verrattuna tietsan/konsolin peleihin, joissa on tekemistä kymmeniksi tunneiksi. Meillä edelliskerralla oli pelinä Catan ja se vei sen 3h, tämä Carcassonne meni n 1,5h ja perään otettiin pikapeli Blokusta.

   Muutaman tutun kanssa tuo siis aika mukava pelituokio. Kannattaa varovasti harkita! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.