2020-04-20

Viikon kuva - Photo of the Week

Kuluva kevät on ollut omituinen ja sattuneesta syytä on oltu paljon kotona, joten ajattelin aloittaa Viikon kuva -sarjan. Valitsen edelliseltä viikolta jonkin kuvan, joka on merkityksellinen tai hieno tai parhaassa tapauksessa molempia.
This Spring has been a weird one and for some reason, we've spent more time at home than usual, so I thought to start a Photo of the Week series. I will choose a photo from the previous week that pretty or meaningful. Or hopefully both!


Blackberry winter takatalvi lumi snow kotipiha homeyard


Takatalvi on tullut nyt muutamaan kertaan - ensin tulee kunnolla lunta ja pian se taas sulaa pois. Tämä näkymä oli kotipihasta viime tiistain aamulta ja viikonloppuna jo taas oli lähes lämmin (tai ei ainakaan kylmä) keväinen ja aurinkoinen sää.
I had to check the word, but apparently 'Blackberry winter' means what we call takatalvi. This winter we've had that, almost no snow until now in April. In Lapland, it's been more snow than normal. This photo was from our window on Tuesday morning and then during the weekend, it was again sunny and just cool.4 kommenttia:

 1. Samanlainen hyytävä näkymä oli täällä Hgissäkin viime viikolla, hrrr. Tuli peräti talven lumisyvyysennätyskin, onneksi suli aina iltaan mennessä pois.
  Ja nyt aurinko paistaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskushan Hesassa oli enemmän lunta kuin Lapissa. Aikamoista vaihtelua.

   Mulla oli vaihtoehtona aurinkoinen kuva sunnuntailta, jolloin sai kävellä jo kevättakissa, mutta ajattelin että sellaisia tulee toivottavasti vielä lisääkin tulevina viikkoina. 😊

   Poista
 2. Tuolta näytti täällä meilläkin (Vantaalla). Ei kai lunta enää sada - toivotaan ainakin. Muistan kyllä räntäsateessa vietettyjä vappujakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Räntäsadehan on klassinen sää vapulle ja juhannukselle! Toisaalta ehkä sää tietää, että nyt ei voi mennä isolla joukolla piknikille ja on kiusallaan aurinkoinen. 😄

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.