2022-07-17

Viikon kuva - Pienissä häissä

Viikon isoin tapahtuma oli harvinainen tilaisuus, eli häät! Siinä pikkuveli saattaa vanhemman tyttärensä alttarille. 
The event of the week was a rare occasion i.e. weddings! Here my younger brother walks his older daughter to the altar.


2022w28 Weddings


Hiukan peruutusta alkuviikkoon - keskiviikkona oli vielä mukavat kelit ja kävin kurkkaamassa rannassa josko olisin osunut Antti Ketosen ulkoilmakonsertin kohdalle kuuntelemaan. Oli jo mennyt, mutta jätski maistui hyvältä laiturilla istuskellessa.
But let's move first a bit back to earlier week. On Wednesday the weather was still quite nice and I walked down to the seaside to see if I could see a free concert. Missed it but an ice cream while sitting on the pier was good!


A summer night


Jätin tämänkin kun en osannut valita parempaa.
I couldn't choose which to leave so here's the second photo.


Archipelago cruiser


Takaisin häihin. Pari lähdössä Seinäjoelta Törnävän kirkosta Ilmajoelle juhlapaikalle.
And back to the wedding. Here's the newly wedded couple leaving from Seinäjoki to the party place in Ilmajoki.


The new married couple leaves


Olikin mukavat kemut! Sopivasti kekseliästä ohjelmaa, tuttujen näkemistä ja rentoa oleskelua. Sadekuurokin osui just syömisen aikaan ja muuten oli kivan raikas keli. 
It was a very nice party! A good mix of clever program, meeting with familiar relatives and relaxed stay. The rain happened just when we were eating and otherwise it was nice and cool. 


Me & Katarina


Etelä-Pohjanmaan opisto oli hieno paikka juhlimiseen. Mun lukiokaveri Antti näkyi kans paikalla. Kiva lisä vaihdella kuulumisia pitkästä aikaa.
The place was old, a kind of 'vocational school', more of it here. I also saw my old high school friend and could catch up with him.  


The wedding party site


Tänään vietettiinkin pojan 31v synttäreitä pizzan, hääkuvien katselun ja Alhambra-pelin merkeissä. Artturistakin näkyy jalka tuossa mun takana Katarinan sylissä. Ja on harvinainen kuva, kun tuosta voi todeta että mullakin on hampaat. Reaktio syntyi kun kuvaa ottaessa Mikko epäili, että yritän kurkata korttejaan kännykän avulla. 😁
Today we had some more pizza as a 31st birthday party for my son Mikko. After watching wedding pics we played a round of Alhambra. Also my grandson Artturi is there, his leg is behind me on the lap of Katarina. And this picture is a rare one as my teeth are visible! The reaction rose as I was taking this photo and Mikko suspected that I was trying to peek at his cards with the camera. 😁 

Peli on mukava, eli siinä rakennetaan itselle espanjalaisen Alhambra-kaupungin (Unescon maailmaperintökohde) inspiroimaa omaa kaupunkia. Pisin ulkomuuri ja eniten kutakin rakennustyyppiä tuo parhaat pisteet. Mikko voitti taas kuten yleensäkin.
The game is a really good one - players are building their own version of Spanish Alhambra city (an Unesco World Heritage Site) area. The longest outer wall and most buildings of each type bring the biggest score. Mikko won again, as he usually does. 
Alhambra ongoing


Hyvää kesää! 🍀🇺🇦🇺🇸🏳️‍🌈
Have a good Summer! 🍀🇺🇦🇺🇸🏳️‍🌈6 kommenttia:

 1. Waude mikä onnistunut kuva sinusta ja Katarinasta😍

  VastaaPoista
 2. Pienissä häissä tarkoittaa itseasiassa pienesti päissään.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitäkin oli osalla porukasta, mä otin vain sen alkukuohuvan kuutisen tuntia ennen kotiin lähtöä. Ja tarkoitus ehkä toi laulussa, mutta täs postaukses mennään tarkalla merkityksellä. 😃

   Poista
 3. Onnitelut hääparille! Todellakin, en edes muista, milloin olisin ollut viimeksi häissä. Ei ole oikein tapana meidän suvussamme ja ystäväpiirissä, harva kuuluu kirkkoon, joten ei ole ristijäisiä eikä rippijuhliakaan.

  Upea kuva sinusta ja Katarinasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä päin on moni kirkon jäseniä, mutta silti en kyllä muista milloin olis ollut tuollaiset isommat häät. Tyttärellä toki oli lokakuussa, mutta vain ihan pienessä perhepiirissä. Kiiiiiiits! 😊

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.