2022-08-02

Viikon kuva - Ratsailla

Lopetettiin Ahvenanmaan retki Bergöön sunnuntai-iltana, mutta loma jatkuu vielä viikon, joten kiirettä pitää ja vain lyhyt bloggaus. Oon ollut aiemmin kamelin ja lehmän selässä, mutta nyt olin vasta ekan kerran hevosen selässä. Mentiin Eckerössä Islanninhevosretkelle, että olisin turvallisesti vähän alempana ja tietysti mut ainoana ensikertalaisena laitettiin ainoan täyskokoisen hevosen selkään. No, mutta kameran kanssa kikkailusta huolimatta pysyin kyydissä koko 90 minuuttia.
Our road trip to Ahvenanmaa ended on Sunday evening at Bergö cottage, but my vacation continues another week so just a busy blog post. I've been riding a camel and a cow, but now I had my first time riding a horse. We booked a 90 minute Iceland horse trip to get a bit lower horses. Naturally the only first timer (= me) got the only 'normal' horse. But even though I played a bit with my camera while riding I stayed there for the whole trip without falling. 


2022w30 Riding for the first time

Hienon näköistä oli!
The route was beautiful!


In the forest

Torstaina käytiin Maarianhaminan pyöräilyn jälkeen kurkkaamassa Viikinkimarkkinoita. Siellä oli myyntikojujen lisäksi leireilemässä viikinkiharrastajia eri maista. Heillä on vaatteet ja varusteet mahdollisimman aitoja. Sain tälle vuodellekin 100 tuntematonta sarjaa eteenpäin kun Sape ja Harri lupautuivat mukaan.
On Thursday after cycling in Maarianhamina (the biggest city in the islands) we visited the Viking market. Along with selling booths there were also people whose hobby is to dress and prepare equipment as Viking style. Now my 100 strangers series continued when Sape and Harri agreed to participate. 


Sape & Harri

Hyvää jatkoa kaikille! 🍀🇺🇦🇺🇸🏳️‍🌈
Good luck to everyone! 🍀🇺🇦🇺🇸🏳️‍🌈 6 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää ratsastus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihan mukavaa ja ei tulleet reidet niin kipeiksi 1,5h puristamisesta kuin pelkäsin. Mutta oli se kyllä korkealla!

   Poista
 2. Täytyy myöntää että olet yksi aktiivisimmista ihmisistä joita tiedän, harva se viikko jossain päin maata vilistätte, kai se on tuoreen rakkauden aktiivisuutta mutta muutenkin.
  Hyvää loppukesää ja rakkautta sylillinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noooooh, aika vähän omasta mielestä tuloo mentyä nykyään, mutta sehän on tosiaan suhteellista. Kiiiiiiitos Sus'! 🙏🏼😊

   Poista
 3. Lomaa ja kiirettä! Outo yhtälö :D

  Omasta hevosratsastuksesta on monta vuosikymmentä, silloin ratsastin juuri noilla islanninponeilla.

  Oli varmaan hieno saaristoreissu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä. Jotenkin vain riittänyt niin muuta tekemistä, ettei oo ehtinyt paljoa blogata. Työaikana taas on aina välillä iltoja yksikseen, niin on aikaa enemmän. Mulla ennätti venähtää aika vanhoille vuosille ensiratsastus, mutta parempi myöhään. Joo, tosi putkeen meni reissu - sopivasti puuhaa ja välillä vain oleilua. Pitää koittaa saada kuvat ja videot julki.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.