2023-02-14

Viikon kuva - Hejm vierailtu

Suht normaali arkiviikko taas, mutta gourmet-kohokohtana oli torstain illallinen Hejm-ravintolassa, jossa saatiin monta vierailua Mickeltä (Strömsö, Ruotsin Robinssonin voittaja yms.). 
Last week was again quite normal every day week, but our gourmet highlight was a dinner at Hejm, where the celebrity head of the place, Micke visited our table several times.


2023w06 Our Hejm visit and Micke


Keskiviikkona pelattiin Vaasaan vierailemaan tulleen Maaretin ja Elsan kanssa LAMA ja pari erää 0-9 -peliä.
On Wednesday I played L.A.M.A. and then two rounds of NMBR9 with Maaret and Elsa. 


Some 0-9 board game


Torstaina laitettiin pystyyn valokuvauskerhon kuvakisanäyttely. Tasan 60 kuvaa kolmessa sarjassa (Luonto, Yksinkertainen ja Vapaa) ja hienoja kuvia taas.
On Thursday we set up the gallery for the Photo club's contest. Sixty photos in three series (Nature, Simple and Free series). Once again great pics from Wartsilians.


Photo of the Year gallery is up


Hienoa, kun töistä lähtiessä ei enää olekaan pimeää, vaan näkyy valoa. Ja välillä värejäkin:
These days are nice as it's not dark when I'm leaving work but there's light. And occasionally even colors:


It's not dark when walking home!


Takaisin Hejmiin - Micke oli tuttu meidän viime kesän Ahvenanmaan vierailulta, joten Katarina sai vielä uuden fanikuvan kesäisen otoksen jatkoksi.
Back to Hejm - Katarina met Micke already on our last Summer's visit to Ahvenanmaa, so now she got a new fan photo.


Micke and Katarina


Illallisen jälkeen otettiin vielä tiukka erä Rummikub-peliä.
After the dinner we took a tight round of classical Rummikub.


And a round of RummikubViikonloppukin meni mukavasti, mutta ilman kummempia julkaistavia kuvia. Tehtiin vähän projektia eteenpäin ja käytiin katsomas Katarinan sukulaisia 30v-synttäreillä. Ja joka päivä pelattiin. 👍🏻
The weekend went well but without any special photos to publish. We continued a project and visited Katarina's niece on her 30th birthday and met her relatives. And every day we played board games. 👍🏻
 
Hyvää ystävänpäivää kaikille! 🍀❤️
Happy Valentine's Day to everybody! 🍀❤️8 kommenttia:

 1. Osallistutko itse kisaan? jos niin millä kuvilla/kuvalla? Hyvää ystistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai! Pyytelin porukkaa niin ahkerasti osallistumaan, että noloahan olis ollut jos itte ei vaivautuisi. En nyt julkisesti laita tietoa, mutta sulla spostis ne. 😊

   Poista
 2. Joo, millä kuvilla osallistut? Jännittävää :) Mukavaa arkipuuhastelua, eihän se sen kummempaa tämä elomme tää ;) Mukavaa ystävänpäivää myös tälle päivälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nyt vaan pitää kannustaa porukoita äänestämään, että jakautuu äänet kunnolla. Sullakin spostissa nyt, että mitkä kuvat itte heitin kisaan. Ja kiitos samoin myöhästyneesti!

   Poista
 3. Tärkein unohtui: mitä söitte tuolla ravintolassa!

  Onnea kisaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oli special-kampanja menos, eli Blini-päivät. Naureskeltiin, että olis ollut mahdollista syödä alku-, pää- ja jälkiruokana bliniä. Mutta otettiin Katarinan kans vain alkuun (mun omassa kyllä lihaa) ja loppuun bliniä, pääruokana oli sellainen speltti-sienirisotto. Jälkkäris oli makea blini ja siinä piimäjäätelöä. Kaikki oli kyllä hyvää!

   Poista
  2. Näin oli! Risotossa oli jotain maustetta, joka sai mulla suun kirvelemään liian ananaksen tyyliin, mutta oli niin hyvää että söin kaikki. Muilla ei tuota tuntunut ja multakin katos nopeasti tunne.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.