2024-02-19

Viikon kuva - Ystävänpäivä

Viikon kuvana hiukan kuohuvaa ja pizzaa. Nimittäin nyt oli jo meidän kolmas ystävänpäivä yhdessä.
The photo of the week contains something sparkling and pizza. Namely this was our third Valentine's day together.


Valentine's day pizza


Viime vuonna pelattiin tätä peliä, nytkin oli mukana, mutta ei ehtinyt pöydälle.
This game was played a year ago, but now it didn't make it to the table.


Last year's game


Koska otettiin kolmas erä Underwater Cities peliä. Mä menin nyt vähän epäkohteliaasti voittamaan, joten tilanne jäi 2-1.
That's because we had our third round of Underwater Cities. I wasn't very polite as I won the game, so now the points are 2-1.


Underwater cities


Viime viikonloppuna Facebookin lautapelikirppikselle mennyt ostoilmoitus toimi yllättävän hyvin ja tuli vähän täydennettyä hyllyä. Kaikki kehuttuja ja kiinnostavia tapauksia.
My buying request last week in the Facebook board game sales area worked surprisingly well and I got a 'few' new games to my collection. All of these are liked and interesting games.


Buying trousers on


Lauantaina ajettiin Seinäjoelle. Ensin vierailu äiteen luona.
On Saturday we drove to Seinäjoki and visited my mother.


Visiting my mother


Sitten katsomaan Teemu Vesterisen standup-show Trauma. Tuo olikin ihan erilainen kuin aiemmat n. 200 näkemääni standup-esitystä - aikamoisen henkilökohtaista juttua. Välillä nauratti, mutta enemmänkin opetti.
Then we went to see the Trauma standup show by Teemu Vesterinen. It was quite different from my previous about 200 seen standup shows. This was very personal - some laughs but more learning.


Teemu Vesterinen stand up


Sunnuntaina pelattiin lauantain Tekhenu loppuun. Sitten 10km suksilla Vaskiluodon ringillä.
On Sunday we finished Saturday's long Tekhenu game. After that a 10 km xc skiing from my home.


Some skiing in Vaskiluoto


Ja kotiin päästyä otettiin uikkarit mukaan ja samalla hiellä käytiin korkkaamassa viime viikolla mainittu kaupungin avantouintipaikka.
And immediately after getting home we grabbed swimming suits and took advantage of the sweat after skiing. So we tested the winter swimming place mentioned last week.


I showed how it's done


Katarinakin sai ensimmäisen avantouintinsa hienossa säässä.
Katarina got her first winter swimming in nice sunny weather.


Katarina's first time


Hyvää viikkoa! 🍀
Have a good week! 🍀8 kommenttia:

 1. Ulrika50v.blogspot.com20/2/24 07:38

  Pystyitte avantouimaan ilman saunaa! 😮

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onnistuu yllättävän hyvin. 😊 Heti vedestä pois nousun jälkeen se veren tehostettu kierto pintaverisuonistos tekee olon aika lämpöisäksi. Kira meinas pois noustessaan ettei ikinä enää, mutta jo puolen tunnin päästä päätös lieventyi, että ehkä voi harkita. 😊

   Poista
 2. Terve! Konsultois vähän.. yritin asentaa läppärille, lenovo, telegrammin sovellusta ja löysin sellaisen mikä on tarkoitettu selaimeen mutta se olisi silti jotenkin pitänyt aktivoida älykännyllä jota ei ole ja jonka takia siis läppärille yritin. Miksi näin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi Telegram (ja Whatsapp yms) liitetään aina johonkin puhelinnumeroon, niin siitä voi tulla tollanen vaatimus. Mulla on vain Whatsappin sovellus läppärillä puhelimen rinnalla, mutta siitä jo aikaa joten en ihan muista miten varmisti oikeutuksen... saattoi tosiaan kysyä puhelimesta, että saako liittää. Tuos ehkä sama. Jos laitat sen virheilmoituksen googleen, niin siitä näkee muiden samaa yrittäneiden saamia vinkkejä.

   Poista
  2. Kiitos. Ai siis vähän täydensit, 11 peliä on vähän?? Kui paljon on paljon?? ;DD Blitzkrieg kiinnostaa tietty, hakaristikoukun houkutus...

   Poista
  3. Joo, no tuo olisi voinut olla sanottuna että 'vähän', kun kuitenkin tuli 5% lisää kokoelmaan muutamas päiväs. 😲 Tuo Blitzkrieg on tällänen: https://www.lautapeliopas.fi/peliarvostelut/blitzkrieg-world-war-two-in-20-minutes/ - katoin yhtä läpipeluuvideota ja näytti lupaavalta. 👍🏻

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.