2024-07-02

Viikon kuva - Högakusten

Viikon kuva ehtii yhdelle päivälle jo meidän kesän autoreissuun kohti Gotlantia ja takaisin Ahvenanmaan kautta. Kuva on toissapäivältä, kun ajettiin Uumajasta suoraan Korkearannikolle ja vaellettiin 10 km katsomaan Skulebergettiä.
The photo of the week is from last week's Sunday when we started our road trip for this Summer. This view was on the High Coast of Sweden. We drove there directly from the ferry and hiked 10 km (6,2 mi) to see this view.

Tänä iltana käytiin matkalla katsomassa Allsång på Skansen kenraaliharjoitusta. Kuvasivat kyllä, mutta niitä käytetään tarvittaessa varsinaisen televisioitavan lähetyksen apuna.
Tonight we participated in the dress rehearsal of Allsång på Skansen. More information about it is behind the link. Our show was shot for TV but only as backup material for the actual show.


2024w26 Högakusten


Muutama alkuviikon arkikuva Pohjanmaalta. Uusin tilanne mun matkoilta eri maista hankkimien maskien kokoelmasta. Kaikista ei edes ole löytynyt sopivaa. 
And a few every day shots from home before the trip. Here's the latest situation with my mask collection that I have bought from different countries (and I haven't even found a suitable one from every country).


My mask collection from different countries


Keskiviikkona käytiin Bergön kirkossa kuuntelemassa Mauritz ja Martina Brunellien konserttia. 
On Wednesday we went to Bergö church to listen to a concert.


A concert at Bergö church


Viikon uusi peli oli mainio Faraway, joka on nyt mukana matkassakin. 
The new board game of the week was Faraway. A good one and it's with us on this trip too.


Faraway


Perjantaina olin lounaalla Elsan luona ja näkyi taas Annia ja Artturia. Plus tietysti vanhempiaankin. 😊
On Friday I visited Tarja's mother Elsa along with my daughter, son-in-law and my grandkids. 😊


Visiting Elsa


Lauantaina käytiin Åminnen ravintolassa syömässä Katarinan veljen Stefanin synttäripizzat.
On Saturday we had birthday pizzas for Katarina's brother Stefan.


Stefan's birthday pizza


Hyvää viikkoa! 🍀
Have a good week! 🍀6 kommenttia:

 1. Paljon olette jälleen ehtineet tehdä, ihan hengästytti lukea!

  Allsång oli varmaan hauska kokemus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti karsia kuvia = lyhempi posti, kun tein noita autossa Kiran ajaessa, ettei mennyt liikaa loma-aikaa tuohon. 😃 Oli se ihan mielenkiintoista, alkutervehdyskin otettiin kahteen kertaan, että saivat hyvän zoomauksen videoitua. Ja yks nainen kävi alus selittelemäs yleisölle pitkät litaniat miten missäkin kohdassa pitäisi taputtaa ja heilua. 😄

   Poista
  2. Ulrika50v.blogspot.com4/7/24 13:42

   Hengästytti lukea 🤣🤣🤣

   Poista
 2. Ulrika50v.blogspot.com4/7/24 13:50

  Kylläpä sattui, ajattelin tässä yks päivä ett kun ollaan Vaasassa niin pitää mennä Åminneen syömään lounas 🤣
  Gotlannin "merkki" on lammas , ajattelin sun kokoelmaa 🐑
  Mun Vaasa vieraat kun tytär oli nuori kävivät aina allsång i Skansen ja heiluttivat suomilippua sielä. Minä jäin suosiolla kotiin , sielä aina niin hirveesti porukkaa . Näin tv:stä missä olivat kun lippu heilui 🇫🇮🇫🇮


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuo oli toinen kerta ikinä Åminnessä, käytiin toissa kesänä kattomassa paikkaa, kun Katarinalle se on nostalginen paikka monilta nuoruuden tanssireissuilta. Nytkin oli paljon suomalaisia paikalla - samas pöydäs kahvilas oli pari Suomesta, esitykses penkeillä meidän takana kolmilapsinen perhe puhu suomea ja seisomapaikoilla oli Katarinan miniä äitee ja miehensä. 😃

   Poista
  2. Niin joo tuo kokoelma - mulla on omana sääntönä, että vain yks maski per maa ja Ruotsin oma tuli jo ostettua muistaakseni Kiirunasta. (Italiasta on vahingos 2 kun tuo Rooman kivinaama oli niin sopiva, etten muistanut Venetsian naamiaismaskia ja Suomesta tavallaan kans 2 kun tyttären kutomat lahjat edustaa omaa maata 😊)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.