2020-05-25

Viikon kuva - Pyöräilykausi ja 15v-synttärit

Viime viikonloppuna oli meille viimeinkin tarpeeksi lämmintä aloittaa pyöräilykausi. Tehtiin pari kierrosta eri puolilla kaupunkia. 
Last weekend was finally warm enough for us to start the cycling season. We did two nice rounds around the city.


2020w21 - Cycling season startedTänään muistin, että viime perjantaina 22.5. tulikin tämän nimiselle blogille täyteen tasan 15 vuotta! Päivä meni ohi ilman isompia juhlallisuuksia, mutta hip-hip-huraa kuitenkin. 🎁🍾🎈🎉 😊


Aikaisemmat viikon kuvat löytyvät albumistaan täältä tai täältä blogista teksteineen klikkaamalla tätä 'ViikonKuva'-filtteriä.
Today I remembered that I forgot last Friday my blog's 15th birthday! The day passed by without any celebration but hip hip hooray anyway! 🎁🍾🎈🎉😊


Earlier Photos of the Week are found either in this album or here in the blog by clicking this to show posts with that tag.7 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon teini-ikäiselle blogille! Perässä tullaan, lokakuussa samat luvut täyteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiiits! Muistankin, että ollaan menty samaa tahtia.

   Poista
 2. Mä oon vasta 11-vuotias mut onneksi ei ole ikärajaa. Ja bologokin on..öö...viides? heh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tää on toinen, kun tuo vuodatus kävi vähän ahtaaksi.

   Poista
 3. Onnea onnea! Rippikouluikäinen! Wow! Se on kyllä pitkä aika blogistaniassa. Tässä hiljattain, katsellessani mitä klassikoita sitä tuli aikoinaan soiteltua, linkkailin vanhoja kommenttien linkkejä ja kyllä tosi moni bloggaaja on kadonnut eetteristä. Onhan tässä ollut notkahduksia itse kullakin, mutta nyt on taas ihan kivaa. Jatketaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lepis! 😊 Mullakin oli nämä pari vuotta vähä hitaampaa, kun bloggaus eteni lähes vain siinä tahdis kun sai matkakuvia käsiteltyä, mutta nyt korona-aikana on tullut paremmin tähänkin aikaiseksi.

   Poista
  2. Eilen muuten huomasin, että tuo kahvimyllyn huippu oli nyt maalattu. Tosin samalla värillä kuin koko muukin kasa, mutta jotain edes.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.