2020-10-24

Saturday classic - Elämäni biisi

Tähän Lauantaiklassikkoon yhdistän samalla Sujen haasteen Elämäni biisistä, eli kaks kärpästä yhdellä iskulla. 😊 Tuo yhden ainoan biisin valinta on aika mahdotonta, mutta tämä olisi siinä kisassa helposti loppusuoralla. Blondien mainio uusintatuleminen biisillä Maria:
This time I combine two music challenges to one post: Saturday classic and the Song of my Life (by Sus'). 😊 It's impossible to choose only one top song for the whole life but this would be quite on the top on that race. Here's Blondie and it's comeback hit Maria:

Elämäni biisi -kategoriaan tämän vie se hieno oivalluksen tunne vuoden -99 syksyllä, kun kuulin Hyvinkäällä työreissun iltaa viettäessä mahtavan kappaleen ja sain selville, että tämähän on Blondielta! Bändiltä, jota teininä 70-80 -lukujen vaihteessa fanitin ja olin tietystin hiukan ihastunutkin yhteen jäseneen. 😃

Tuosta löytyy kunnolla tehty musavideokin jonkinlaisella tarinalla. Blondien virallinen tili ei kuitenkaan ole sitä julkaissut, joten bändien tukemiseksi koitan linkittää virallisen Youtube-tilin tuotokseen aina kun sellainen löytyy.

Muita Saturday Classic -kappaleita löytyy Lepiksen kokoomasivulta ja näitä Elämäni biisi -postauksia Sujelta täältä.
This song goes to the Song of my Life category due to a nice moment of realization I had on my work trip to Hyvinkää Autumn 1999. I heard this, liked it very much and was amazed to find out it was a song by Blondie! The band I listened to a lot in the 70-80s. And I naturally then had a crush on one of the members. 😃

I noticed that there's also a real music video of this song in Youtube, but since Blondie's Youtube account has not published it it's here just as a link. I prefer showing the video from the official artist page so that they will get the ad income.

The other Saturday Classics are behind the previous link to Lepis and the other cases of the Song of my Life challenge are here on Sus's page.16 kommenttia:

 1. Ei ole tuttu. Onpa matala ääni Blondiella, kiva rytmi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itselle pisti korvaan tuo kosketinsoittajan toistuva melodia, mutta niinpä näkyikin se kosketinsoittaja olleen tuon säveltäjä. :)

   Poista
 2. Kyllä on...kiero insinööri!!;DD

  Ei vaan, tämähän oli hyvä idea! Blongie on aina ollut tutkalla mutta hyvin heikoin signaalein, vähän liian poppia mulle. Mutta en ihmettele jos ihastuit=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, no aina yritetään päästä hommista mahd vähällä vaivalla. 😊 Blondiellahan oli sitten ne alkuaikojen levyt enemmän punkin tms tyylistä vauhtimenoa. Tietysti näin vanhemmiten heilläkin keventyi meno.

   Poista
 3. Blondie ja Debbie Harry:) Olen kuullut tämän aikaisemmin, hyvä kappale.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Jael, kiitos vierailusta ja kommentista. Samaa mieltä, on hyvä!!! 😊

   Poista
 4. Minullekin tämä oli tuttu biisi, ohhoh, luulin tuntevani vain bändin aikaisempaa tuotantoa.

  Deborah Harry <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tuo on niitten tauon jälkeen. Mä olin luullut, että oli tos jo soolouralla, mutta näemmä se olikin ihan oikeaa Blondieta. Näinpä! <3

   Poista
 5. Tuttu laulelma ja Blondiehan oli tosi in joskus 80-luvulla. Mulla oli baskerikin, kun olin nähnyt Debbie Harryn sellainen hiuksillaan jossain kuvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vierailusta ja kommentista Johanna! Jep, Blondie oli kova sana silloin. 😊👍🏻 Mulla ainoa fanitusvaatetus(yritys) oli hommata punaiset kengät, kun siinä yhdes Smith and Jones -sketsisarjas hemmoilla oli sellaiset, ja se oli mun silmään tosi hienoa! Ei onnistunut, kyselin jopa valkoisia kenkiä ja josko ne vois värjätä.

   Poista
 6. Mukavasti rullaava biisi. Upeasti hän ääntään käyttää.
  Mieleeni enempi youtubessa tarinalla oleva versio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mullakin perinteisempi musavideo olisi ollut mieluisampi julkaistava, mutta harmittavasti eivät olleet sitä laittaneet viralliselle kanavalle. Onhan nämä pelkät lavaesiintymiset aina vähän 'tylsempiä'...

   Poista
 7. Tämäpä yllätys! Siis 'Elämäni biisiksi'! Että Blondie! Tämä Maria on kyllä upea biisi ja kaikkihan sen tietää miten paljon Blondiesta tykkään :)

  Minulla on vielä mietinnässsä se Elämäni biisi, Blondiakin olen miettinyt, mutta ehkä se menee kuitenkin jonnekin muualle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, muistankin tuon sun kärkilempparin! 😊 Montaa voisi soittaa, mutta siinä ohjelmaskin on aina jokin tarina biisin yhteydessä, niin tähän oli ainakin tuollainen mieleen jäänyt muisto biisin ekan kerran yhteyteen.

   Poista
 8. Kiitos kommenteista. Veden kuvaamiseen oon välillä käyttänyt polarisoivaa filtteriä, jolla voi sitten ottaa pidemmän valotuksen, mutta tuo on ihan vain laiskasti kännykän Spectre-appsilla, joka osaa pitää liikkumattoman osan tarkkana ja veden tms liikkeen blurraa.

  VastaaPoista
 9. Oli mukava kokoelma, lasiteokset on aina viehättäneet mua. Vaimokaan ei tykkää mitään koriste-esineitä hankkia, mutta yhden lasikuulan värikkäällä sisuksella osti itselleen. Se on paljo näin 20+ yhteisen vuoden aikana. 😊

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.