2022-03-28

Viikon kuva - kevättä kohti

Tämä oli niin hurjan näköistä menoa, että tuli valittua viikon kuvaksi ihan vain kevät-fiiliksissä. Keskiviikon kävelyllä näkyi jäällä kaksikko painelevan mönkijällä keskustaan - itse en enää mene edes kävelemään sinne. 
This looked so wild that I chose it as the photo of the week for local Spring activity. Last Wednesday we saw these two fellows riding an ATV on the sea ice. I don't want to go there even to walk. 


2022w12 Fast before Spring comes


Kävelyn jatkuessa tuli Tropiclandian kohdalla eteen mukavat näkymät.
A nice view behind Tropiclandia hotel towards Vaasa downtown:


Vaasa downtown ahead


Askelten keräämisen jälkeen käytiin Elsan luona iltapalalla ja pelattiin 0-9 sekä Menolippu pohjoismaat. Katarina veti junapelin voiton ylivoimaisesti Lieksa-Muurmansk radan rakentamisella. 
After the walk we visited Elsa for an evening snack and two games: NMBR 9 and Ticket to Ride Nordic countries. Katarina easily won the train game by building the route to Murmansk. 


Ticket to Ride Nordic countries


Bergön lossi on tullut tutuksi mökkikäynneillä. 
The ferry to Bergö is familiar now after the cottage visits.


Bergö ferry


Viikonlopun eräänlainen kevätmyrsky teki jännät muodot rantakiven ympärille. Kirkas taivas sentään teki ilman nätiksi, mutta kovan tuulen takia sisäohjelmaan mahtui paljon: leffaklassikko Amelie ja pelit Welcome to..., 7 Wonders Duel, Hive Pocket ja Age of Civilization
The light Spring storm created nice formations around the rock on the shore. Bright weather made nice views but strong winds gave us time to be inside: a movie classic Amélie and games Welcome to..., 7 Wonders Duel, Hive Pocket and Age of Civilization were fun uses of free time.


Spring storm


Hyvää viikkoa taas! 🍀🇺🇦
Have a lucky week! 🍀🇺🇦4 kommenttia:

 1. Onpas ollut touhua ja vilskettä! Säpinää tuo kevät ja hormoonitoiminta, mitääh? ;D

  Tuli junapelistä mieleen På Spåret, ruotsalainen tv-tietovisailu mitä näytetään Femmalta, oletkos katsonut? Loistavaa viihdettä ja muoto, eli perinteinen, joskin sisällöllisesti ylen rikas, tietokilpailu. Suomessa on kaikki nykyään gameshöytä, niin amerikkahuttua että oikein ilostuin kun bongasin tämäb pari vuotta sitten. Suosittelen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tällä valoisuuden lisääntymisellä vaan on iso vaikutus. 😊
   Femma jäänyt seuraamatta, kun telkkarin katsominen loppunut lähes kokonaan jo reiluksi vuodeksi. Mutta nyt kun vinkkasit, niin pitää koittaa tsekata.

   Poista
 2. No jo on älytöntä touhua tuolla kaksikolla mönkijöineen. Ei paljon päätä pakota.

  Kuulaita kevätpäiviä, aurinkoa ja tuulta, lumet eivät vaan tunnu hupenevan millään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää, että valokuvan suunnasta se näyttää olevan lähempänä avovettä kuin sitte siitä ajopaikan kohdasta, mutta kun on tullut jo vesisadetta ja tollanen mönkijä kakspäällä on aika raskas, niin on se mun mielestäni siltikin hurjaa.

   Oon kattonut ens vkon säätä Ylläksellä ja siä ei meen 10pv ennustees kertaakaan lämpö nollan yli, joten siä ei ainakaan talvi viä katoa mihinkään. Sitte hiihretään! 😊

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.