2022-04-04

Viikon kuva - Ladut kunnossa

Pikainen viikon kuva Ylläksen lomaviikon aloituksesta. Ajettiin tänne lauantaina (680+ km) ja sunnuntaina käytiin ekalla hiihtolenkillä. Tästä mökiltä suoraan ladulle ja käynti Lainiolla, josta tuli hiukan yli 17 km hiihtoa. Sen jälkeen vielä 5km kävelyä, niin oli taas kuntoiltu riittävästi. 
A quick photo of the week post from our vacation week beginning. On Saturday we drove 680 km (423 mi) here and on Sunday we took the first xc-skiing. That first skiing was a visit to near-by cafe so it was a bit over 17 km (almost 11 mi). After that we did a 5 km walk so that was enough exercise for one day.


2022w13 Xc-skiing tracks are in good condition


Leffoja on muutama ja lautapelejä on mukana 'riittävästi' 😊 mökkioleilua varten. Ihastelin taas sunnuntain kävelyllä tuota South Park -tyylistä Ylläsjärven kylttiä.
We have a few movies and 'enough' 😊 board games as the indoor activities. Here I admired again that South Park style sign on our Sunday Walk (it says 'Welcome to Ylläsjärvi').


Welcome to Ylläsjärvi


Hyvää kevättä! 🍀
Have a good Spring! 🍀4 kommenttia:

 1. Tuli mieleen Baddingin biisi nuori rakkaus tuosta alemmasta kuvasta mutta sut kuuntelin sen ja eihän lyriikat nyt oikein sovi;)
  Laitetaan siis biisikommentiksi Elviksen versio Falling in love to you:
  https://youtu.be/ttuVUynl5SU

  Että näyttää hyvältä tässä -68 special comeback keikan videossa ja kuulostaa aivan älyttömän hyvältä. King is King!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sus'! 😊 Elvishän oli kai vaaleahiuksinen, mutta värjäs päätäänsä. Kelalta opin. 😃

   Poista
 2. Latuja piisaa ja teillä riittää kuntoa hiihtää ja kävellä. Nauttikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susu! Tänään tuli onneksi sopiva välipäivä parin hiihtelyn jälkeen, kun sataa lunta niin paljon, että saa hyvällä omatunnolla vaan olla mökissä. 😊

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.