2023-08-10

Viikon kuva - autokuume

Viikon jännittävin tapahtuma oli tiistain autokaupat. Edellinen kerta oli 6v sitten ja nyt tuli hankittua eka sähköauto (Peugeot e2008). 
The most exciting thing last week was me buying a car on Tuesday. The previous time was 6 years ago and now I got my first e-car (Peugeot e2008).


2023w31 my first e-car


Maanantaina töihin mennessä olivat jo pystyttämässä Vaasa Festivalin lavaa yms.
The building of Vaasa Festival had started already on Monday morning.


Vaasa Festival being built


Käytiin festareilla torstaina, ihan aluksi mukana oli Katarinan työkaveri Tanja.
We visited the festival only on Thursday. In the very beginning we were with Katarina's work mate Tanja.


The first drink in the festival


Käärijä nähty livenä. 
Everybody in Finland knows this guy (as well as many in Europe). He's the moral winner of the Eurovision song contest 2023 (people i.e. non professionals voted for him). He gave a good show in Vaasa.


Käärijä


Jo ennen Käärijää mukaan liittyi vielä kolme muutakin Katarinan työkaveria. 
And already before the first show three more of Katarina's work mates joined us. 


Katarina and work mates


Carola Häggkvist oli illan toinen kova sana. Tuosta kultaisesta asusta taisi oikeat fanit jo tunnistaa tulevan kappaleen.  
Carola Häggkvist was the other big star for the evening. Her fans knew the oncoming song already according to this costume.


Carola Häggkvist


Perjantaina siirryin töiden jälkeen mökille tyylikkään äänettömästi ja saatiin upeat kelit koko viikonlopuksi. Lauantaina tuli yökylään Pekka ja Kati. Mukava oleskelua, ulkoilua, saunomista, syömistä ja pelaamista. Ehdittiin pelata Coup x 2, Azul Summer Pavilion, Rummikub x 2, Da Vinci Code, Ohanami ja Luxor.
On Friday I drove silently with style to Katarina's cottage. We got really good weather for the whole weekend. On Saturday Pekka and Kati joined us. We had a nice time to hang around, walk, eat, swim/sauna and of course board games! We played Coup x 2, Azul Summer Pavilion, Rummikub x 2, Da Vinci Code, Ohanami ja Luxor.Board game weekend


Sunnuntai-iltana kotiin palattuani kurkkasin vielä siilojen uusimman tilanteen. 
On Sunday evening after getting home I peeked at the situation with the silos.


Silos are soon just in the history


Hyvää viikkoa! 🍀
Have a good week! 🍀6 kommenttia:

 1. Ulrika50v.blogspot.com11/8/23 07:48

  Hieno auto !! Oltiin Vaasassa festarin aikaan , mutta ei menty festareile. Ainut minkä ois halunu nähdä oli Eva Dahlgren mutta hänellä on täälä vain 1 konsertti koko vuotena niin ihmettelin mitä materiaalia hänellä oli sitte Vaasassa, vanhoja biisejä ?🤔ja kuinka kauan hän oli lavalla ? Voihan olla että hänellä on 100uutta biisiä , en ole niin tarkkaan perillä asiasta kumminkaan 🤣
  Meilä oli niin paljo menemistä että harmittaa kun en kerenny käydä kattoos noita siiloja mutta onneks nään niiden etemisen täältä 😊
  Tosi kivaa viikonloppua 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ursula ja sori viivästyneestä vastauksesta! Ihan muistelin tähän vastausta kirjoittaneeni, mutta oli ehkä työkoneella tms ja jäi painamatta julkaisunappia jo tuli jotain muuta väliin. En tosiaan Evaa nähnyt, kun oltiin vain yhtenä päivänä. Carola näytti kuvien aikaleimojen perusteella olleen lavalla aika tasan tunnin. Porukkahan tykkää varmaan eniten kuitenkin vanhoista biiseistä, kun niitä osaa laulaa mukana. Mä en kehtaa sentään joka viikko laittaa siilokuvaa, mutta ihan real live -tilanteenhan näkee tosiaan täältä.

   Poista
 2. Onnea uuden auton johdosta, paras väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susu! 🙏🏼 Tarja tykkäs kirkkaista massasta erottuvista väreistä, niin löysi helpommin auton ja ittekin on jo oppinut tykkäämään kunnollisen raikkaista väreistä, sen tylsän mustan tai valkoisen tai harmaan sijaan.

   Poista
 3. Onnea uudelle autolle :) Käärijästä vois olla vähän kade. Itse en ole vielä päässyt näkemään livenä. Hyvä meininki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiits. 😊 Mä oon kade, kun yks/pari? näistä naisista oli jossain vaihees jutellut Käärijän kans ja saanut siltä fani-selfien sillä tavaramerkki-virnistyksellä. 😲

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.