2024-04-06

Saturday Classic - Breakfast in America

Lauantaiklassikot jää yleensä osallistumatta, mutta jo pari kk sitten tuli mieleen tämän hetkisen lomamatkan kohteesta tämä kappale. Ollaan nyt Galvestonissa ja hotellin aamiainen on 'mannermainen'. Omena on ainoa tarjolla oleva hedelmä/kasvis.
I usually don't participate in Saturday classics but this song I selected already a couple of months ago when thinking of our destination. We're now in Galveston, TX and the breakfast at the hotel is somehow 'continental'. Apple is the only fruit/veggie available there.


Breakfast in America


Laulun sanat ovat vähän pieleen, kun oikeasti likkakaveri on ylihyvä pakkaus. ❤️😊 Supertrampia ei ole paljoa tullut kuunneltua, mutta tämä on usein kuultu ja hyvä melodia.
The lyrics of this song are otherwise not suitable as actually she's a lot of a gf. ❤️😊 I haven't listened to Supertramp much but this song is very familiar and has a nice melody.


Muita lauantaiklassikoita täällä.  
Other classics are here.
Aurinkoista maanantaita! 🍀🌞
Let's have a sunny Monday! 🍀🌞

9 kommenttia:

 1. Ulrika50v.blogspot.com6/4/24 10:37

  Kivaa lomaa !
  Biisiä on tullu kuunneltua ihan kyllästymiseen asti 🤭
  Matkoilta kotiin tultua arvostan usein/ aina meidän ruokakulttuuria !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulrika! Mutta varmaan sitten oot tykännyt biisistä ainakin joskus... 😃 Tuo ruokakulttuuri on tosiaan vähän yksipuolinen, tosin varmaan vois mennä enemmän kunnon ravintoloihin ja saada parempaa ruokaa, mutta ne on jotenkin hankala sovittaa muihin menoihin...

   Poista
 2. Hyvä kappale, tuttu ja momesti kuunneltu. Hyvää reissua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ritva! Joo, tuossa on kyllä mukava leppoisa melodia ja jää päähän.

   Poista
 3. Mannermainen aamiainen, bon appetit :D
  Nauttikaa olostanne ja upeaa, että tyttöystäväsi on superpakkaus!

  Biisi oli hämärästi tuttu, ei paha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki on kyllä nyt tosiaan kohdallaan, tuo liikenne on välillä aika hurjaa, että pitää olla keskittynyt siihen omaan hommaan, ettei mee reissu pilalle. Aamiainen tosiaan ollut tähän astiset 2 hotellia aika tasan samaa, mutta ollaan terveellisemmin sitte taas Suomessa tän superpakkauksen kans. ❤️

   Poista
 4. Haven't heard this before, Interesting. 🤔 I'll refrain from commenting on Texas in general. 🤐😵

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It's been quite famous song, as even I have heard it although I'm not otherwise fan of the band. I understand the feelings about the current laws etc... a bit of a positive surprise though that haven't seen that much conservative preaching or such here yet.

   Poista
 5. Tämähän on minun top-kymppi biisejä! Supertramp tuli silloin aikoinaan jenkeissä tutuksi ja on kulkenut mukana siitä saakka.

  Mukavaa Teksasia ja reissua! Nauttikaa!

  Ps. Galvistonissa...??? :o

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.