2024-03-31

Viikon kuva - Viimeinen jumppa (täällä)

Viikon kuvana ryhmäkuva viimeisestä paappajumpasta Wärtsilän voimistelusalissa. Jatkossa jumpataan muualla, kun tiloja laitetaan kiinni. Oon osallistunut näihin aina maanantaisin, ehkä jotain 15 tai enemmän vuotta, ei oikein muistikuvaa.
The photo of the week is a group shot of the last company gymnastics in our old premises. Since the buildings are being closed we shall continue in some other place. I've been participating in these for maybe 15 years or more, can't remember.


The last gymnastics in this building


Rukalta palattua myös Katarinalla oli vapaa maanantai ja otettiin se rauhassa. Ehdittiin pysähtymään hetkeksi jopa kirjaston 3000 palan yleisöpalapelin ääreen.
The Monday after my return from Ruka was also free for Katarina, so we took it slowly. We even stopped for a while to help on the 3000 piece public jigsaw puzzle in the Library. 


a 3000 piece puzzle


Torstaina ja perjantaina kävin vielä hiihtämässä talven viimeiset kerrat Öjbergillä. Kauden summaksi tuli 162,5 km.
On Thursday and Friday I did my last xc skiing. The sum of kilometers for this season was 162,5 (101 mi).


Xc skiing season ended


Onkilahden ekat joutsenet bongattu perjantaina. 
The first swans of this year at Onkilahti. 


Swans are back


Viikon uutena pelinä oli Earth. Kansikuvaäänestyksiä voittanut peli tuo ison korttipakan, joista kasataan oma 4x4 kortin kokoinen 'saari' ja yritetään kerätä eniten pisteitä. Parempi selitys tuolla linkin takana. Ei huima, mutta ihan mukava ja jää hyllyyn.
The new board game of the week was Earth. This game with an award winning cover brings a huge stack of unique cards. Everybody builds their own 4x4 card size 'island' and tries to gather the most points. More behind the link above. It's not great but it's nice - will stay on my shelf.


Earth


Hyvää viikkoa! 🍀
Have a good week! 🍀8 kommenttia:

 1. Anonyymi1/4/24 03:10

  Huihai! Kuinka monta peliä on jäänyt hyllyyn elikkä on kokoelman koko tällä hetkellä? Tuli tuosta julkisesta palapelistä mieleen...toivottavasti kukaan ei ole kiusalla napannut muutamaa palaa taskuunsa...ilkeä temppu, eli siis hyvinkin mahdollinen tässä maailman ajassa ja tilassa;) Hyvää pääsiäisen jälkeistä elämää, synnit on taas kuitattu kun Jesse meni ja antoi henkensä ristillä, siis syntiä tekemään!! (miten niin olen ymmärtänyt väärin..; DD)! Aouuuu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sus'! 😃 Kirjanpidos on 239 peliä, mutta siinä on mukana lisäosatkin, eli ehkä hitusen yli 200 varsinaisia pelejä. Niistä on joku 10 ehkä merkattu, että myyn pois kunhan joku ostaa. Ja sitte tosta puuttuu sellaset ilmaiset PnP-pelit eli Print and play, joita on tullut toistakymmentä tehtyä ja laminoitua. Voin muuten laittaa vinkkiä, jos haluat jonkin hyvän soolopelin kokeilla? Mä muuten heitin samaa pirullista ajatusta siinä palapeliä kattoes, eli hyvinkin joku julmempi on voinut sen keksiä ja toteuttaakin! Hyvää kevättä sullekin! 🌞

   Poista
  2. ;D En tarvitse, kiitos tarjouksesta. Mä vaan pelaan hedelmäpelejä ja sit pelikone.fi ssä korttipelejä.

   Poista
  3. Joo, vapaa maailma. 🙂 Ja tiedät mistä kysyä jos joskus kiinnostaa.

   Poista
 2. Kauan on jumppakerho kokoontunut. Rispekt! Mites nyt, kun olet vuorotteluvapaalla, jumppaatko maanantaisin yksinäsi vai käytkö tuolla ryhmässä edelleen?
  Leppoisaa pääsiäisen jatkoa ja aprillipäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja käsittääkseni tuollaista on ollut jo paljon ennenkin kuin mä menin mukaan! Nyt jää pari maanantaita välistä reissaamisen takia, mutta meinaan käydä noissa aina kun mahis. Ja lisäksi yksin + Katarinan kans. Kiitos samoin Susu! 🌞

   Poista
 3. Kerho kiittää kunniasta viikon kuvaksi. Päälle numeroilla brassailua. Kerho toiminut 47vuotta, vanhin aktiivinen jäsen Unto täyttää 90v tänä vuonna. allekirjoittanut 39v kerhossa mukana. Yhtiön tuki ja arvostus tälle toiminalle 0€.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ale faktoista! Olikin tosiaan äkkiseltään vanha kerho, mutta kun mulla on tullut vedettyä valokuvauskerhoa nyt 15v niin niitä kerhokopperon vanhoja papereita läpikäydessä sielläkin oli muistaakseni yli 40v vanhoja merkintöjä toiminnasta... Tuota se kerhojen lakkauttaminen tosiaan teettää. Onneksi on Wahlforss säätiö. 👍🏻🍀

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.