2018-03-01

Parhaita fiiliksiä NYC | Instagram Travel Thursday

Tämän kertainen aihe Instagram Travel Thursdayssa on 'Parhaita fiiliksiä'. Omaa insta satsia läpikäydessä aiheeseen sopi luonnostaan New York. Aloitettiin sapattivuoden maailmanympärysreissu kahdella viikolla NYCissä ja edelleen vain riitti uusia paikkoja katsottavaksi ja kaikkia ei ehditty vieläkään.

Alla oleva maapallo on tuttu MIB-leffasta ja löytyy Queenssin puolelta vuoden 1964/65 maailmannäyttelyn alueelta. Hauska alue kierrellä yhden päivän kohteena.
The subject of Instagram Travel Thursday is 'the best vibes'. I browsed my Instagram pics and felt that New York suits this subject perfectly. We started our round the world trip by spending there two weeks, visited many places but still didn't have time to see all that we wanted.

The globe below is familiar from MIB movie and it's located in 1964/65 New York World's Fair area in Queens. A nice area with lots to see for one day trip.


Unisphere with rainbow


Yritettiin toista kertaa saada Book of Mormon musikaalin lippuja arvonnan kautta ja nyt onnisti! Alta puoleen hintaan kakkosrivin paikat. Ja vaikkei voittaisikaan, niin arvontatilaisuudet ovat jo itsessään tosi hauskoja. (Iso suositus näytelmälle, mainio musiikki ja hauska tarina)
This was the second time we tried to win in the ticket lottery of The Book of Mormon musical and now Tarja got lucky! In less than half price we got great second row seats. And even if you don't win, the occasion itself is really fun to see. (And the show has really good songs plus the story is really funny)


Lotterydude was gracious for us


Yksi päiväretki tehtiin Coney Islandin rantaan, jossa aina leffoissakin vieraillaan huvipuistossa. Aika erikoinen paikka kuljeskella. Yksi vuoristorata-ajelu tuli testattua.
On one day we did a day trip to Coney Island, which amusement park has been in many movies. Quite an unusual place to walk around. I bought one ticket to these rides.


Cyclone on Coney Island


Tämä hauska taideteos löytyi Manhattanin keskeltä MET-museon katolta. Taustalla keskuspuistoa.
This fun art installation was on the roof of MET museum in Manhattan. Trees in the background are in Central Park.


Statue Garden of MET


Keskuspuistossa kiertely ei ole vielä kolmen reissun jälkeen muuttunut tylsäksi. Hieno puisto!
Wandering around Central Park hasn't become boring at least on three visits to NYC. A wonderful park!


Ritz by Central ParkToistaiseksi New Yorkista tuolta matkalta julkaistut kuvat ovat tässä albumin alussa. Tervetuloa sinnekin, kuten myös Instagrammiinikin!


Tämä blogikirjoitus on osa Instagram Travel Thursday -tempausta (#IGTravelThursday / #IGTT), jonka järjestäjinä toimivat Travellover ja Vagabonda / Terhi.
The photos I've published so far of this New York trip are at the beginning of this album. Welcome to there too (as well as to my Instagram profile)!


This is a part of Instagram Travel Thursday -meme (#IGTravelThursday / #IGTT), which is arranged by Travellover and Vagabonda / Terhi.

14 kommenttia:

 1. Harmi, että tuo New York on niin kaukana, liian pitkä lentomatka koivilleni, tuskin koskaan pääsen näkemään kaupunkia livenä.
  Onneksi on kuvia ja elokuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas vierailusta ja kommentista SusuPetal! Ykkösluokassa sinne pääsis vaikka makuuasennossa :-D , mutta on ne kyllä niin hintavia, ettei ainakaan meillä tuu koskaan sellasta itse ostaen tehtyä. Ja virtual reality hommat kehittyy koko ajan, joten siinä vielä kolmas keino nähdä paikkoja.

   Poista
 2. NÄistä kuvista tuli New York-kuume. Olen käynyt New Yorkissa vain kerran ja siitä on jo huimat 20 vuotta. Mutta ihastuin kovasti kaupungin energiaan. Sain mieheltä 40-vuotislahjaksi lahjakortin New Yorkin lennoista, mutta emme ole vielä saaneet järjestettyä matkaa. Tarkoitus olisi mennä kahdestaan ilman lapsia ja se on aina vähän haasteellisempi saada hoitumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan oltu sitten aika samoissa ajoissa, itselläni oli eka kerta NY:ssä toukokuussa -98. Jäin 5 viikon Alabama-rotaroinnin jälkeen sinne vajaaksi viikoksi kuljeskelmaan vielä itsekseni. Onnea lahjakortin käyttöön, kannattaa!!! :-)

   Poista
 3. Ihana New York, siellä tosiaan on helppo saada näitä parhaita fiiliksiä :) Kaksi viikkoa Nykissä olisi tosi kiva, meidän reissut ovat aina olleet maksimissaan viikon mittaisia. Jos majoitukset eivät olisi niin kalliita (tammi-helmikuuta lukuunottamatta), niin ehdottomasti viettäisin pidemmänkin ajan. Olisi oikeastaan pitänyt tajuta olla vaikka se kaksi viikkoa silloin (2014), kun vielä toukokuussa sai satasella yö ihan ok hotellin. Nykyään tuntuu ihan mikä tahansa rotanloukku maksavan maltaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi kommentista! Tuo majoitus on tosiaan omissa sfääreissään - meillä tuli otettua Brooklynin puolelta paikka joka maksettiin mennessä käteisellä, joten tuli halvemmaksi. Sieltä vain sitten kesti vähintään 30-40min aina suuntaansa jos lähti Manhattanille. Nyt otettaisiin kämppä Jersey Cityn puolelta - siellä on NYCiä pienempi vero% joten asuminen halvempaa (samoin ruoka) ja lahden ali/yli pääsee kuitenkin paljon nopeammin keskustaan kuin Brooklynistä.

   Poista
 4. New Uork on kyllä moninainen kaupunki. Olimme siellä vuosi sitten tammikuussa ja sanotaanko, että se yllätti ennakoluuloisen täysin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari vierailusta. :-) Joka kertaa on huomannut, että kun täällä Suomessa näkee niin paljon tvstä NYC-maisemia, niin siellä itse kävellessä tulee oudon surrealistinen tunne kuin kävelisi televisio-ohjelman sisällä.

   Poista
 5. Hieno kuva Central Parkista ja pilvenpiirtäjistä! Vaikka en olekaan käynyt vielä New Yorkissa uskon, että yksi suosikkipaikoistani olisi tuo valtava keskuspuisto. On mahtavaa, että miljoonakaupungin keskelle on jätetty iso viheralue :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi! Suurkaupunkien puistot on usein niitä mukavimpia paikkoja kierrellä ja katsella ihmisiä + 'sisustusta'.

   Poista
 6. Vaikka olen ollut Nycissä monta kertaa, näissä kuvissa tuli paljon ihan vieraita kohteita. Sekin jo kertoo, kuinka monipuolisesta kaupungista on kyse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Annika, kiitos vierailusta ja kommentista! Kohteita tosiaan riittää ja kun ottaa mukaan taiteen/teatterin, niin nehän uusiutuu koko ajan, joten näkeminen ei lopu koskaan.

   Poista
 7. Tuossa olikin pari kuvaa sellaisia, mistä muistin itselleni, minne seuraavalla Nycin reissulla suuntaan. Tietty riippuu hieman myös vuodenajasta, mutta tuonne Coney Islandille olisi tarkoitus mennä. Viime reissut Nyciin on osuneet talviaikaan, niin se ei ole ollut silloin niin houkuttava vaihtoehto. Samaten tuo maapallo pitäisi käydä katsomassa omin silmin, viime reissulla jäi väliin, vaikka alunperin oli tarkoitus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin jäi viimeksikin muutama kiinnostanut paikka näkemättä, vaikka oltiin 2vkoa kaupungissa. Ja kuitenkin koko ajan ilmaantuu lisää kiinnostavia paikkoja. Mainio kaupunki!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.