2021-08-28

Saturday classic - Rollarit

Soitetaanpa pitkästä aikaa musaakin. Tämän kertainen klassikko on Rollarit -teemasoitto ja omistettu bändin sympaattiselle rumpalille Charlie Wattsille, joka kuoli viime tiistaina.
I've had a summer break in the Saturday classics but today's the Rolling Stones theme day. This is dedicated to their sympathetic drummer Charlie Watts who died last Tuesday.

Aika uskomatonta, että Charlie, Mick ja Keith ovat olleet samassa bändissä pari vuotta pidempään kuin mun koko tähän astinen elämä. Tuolla Charlien wiki-sivulla on kiinnostavaa juttua.

Itselleni eniten iskeneet kappaleet ovat tämä ja (I can't get no) Satisfaction, mutta valitsin nyt vain yhden. Ulkomaiden huippubändejä ei ole tullut kovin montaa nähtyä, mutta Rollareiden konsertissa olin Hesassa olympiastadionilla 6.6.1995 kun Wärtsilästä järjestettiin sinne toimihenkilökerhon matka. Oli upea show!

Muita klassikkoja löytyy Lepiksen kokoomasivulta.
It's amazing that Charlie, Mick and Keith were in the same band two years longer than my whole life so far. That wiki page about Charlie contains a lot of interesting trivia.

The best Rolling Stones songs in my opinion are this one and (I can't get no) Satisfaction but I wanted to pick just one now. I haven't seen many foreign famous bands live but these guys I have seen. Our company's personnel club arranged a trip to Helsinki on June 6th 1995 to see the Rolling Stones. That was a great show!

There's more music in the classics page of Lepis.
8 kommenttia:

 1. Tämä oli mun listalla kanssa, mutta arvasin että joku soittaa sen :) Täyttä Charlieta koko biisi! Huippukamaa muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ajattelin, että tuleekohan törmäyksiä, mutta mä taidan olla useinmiten se hittien soittaja täs ringis. 🤓 Tuolla vielä vilahti Charlie kuitenkin aina välillä alkupuolella, mutta hankala tosiaan löytää rumpupainotteinen biisi kitarabändiltä.

   Poista
 2. Ovat sällit kyllä jaksaneet niin kauan yhdessä ja elossakin vielä hurjan nuoruutensa jälkeen.
  On tämä sellainen klassikko, että oksat pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä Keithin kuolemattomuudestahan on vedetty aika monta vitsiäkin (niitä riittää :)).

   Poista
  2. Hahhah, olipa hauskoja :D

   Poista
  3. "Pitää miettiä millaisen maailman lapsenlapsemme jättävät Keith Richardssille." 😄

   Poista
 3. Mustaksi maalattu on suosikki-rollari vaikken juuri kuuntelekaan orkkaa. Eric Burdon & War -yhtye versio sen oikein maukkaaksi hippivedoksi, kääkletä. EB on/oli Animalsin laulaja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juutuubista löytyi suoraan, olikin hyvä versio, vaikka alkusekunnit hämäs jotain muuta odottamaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.