2021-08-16

Viikon kuva - Kukkaketo

Viime viikolla oli vielä kaksi päivää pyöräreissua. Alla oleva järvikuva olisi voinut olla valinta tähän, mutta se oli liian samantyyppinen edellisen viikon kuvan kanssa. Tuon reissun 441 kilometrin pyöräilyn aikana näkyi yksi kukkaketo, joka zoomattuna oli kivan näköinen:
Last week I was still on my bicycle trip for the first two days. The lake photo below was too similar to my previous photo of the week so I chose this flower field pic. I bicycled 441 km (274 mi) and saw only one flower field. A zoomed photo of it looked nice:


2021w32 The Flower field


Olin tuossa kukkapellon kohdalla matkalla Tampereen pohjoispuolella Teiskossa olevaan Murikanrantaan. Sieltä sai kyllä hintalaatusuhteeltaan hyvän majoituksen. Tuolla pidetään kurssituksia yms. ulkoiluineen + kuntoillen ja on rauhallinen paikka.
That flower field was located on my route to Murikanranta hotel which had a really good price / quality ratio. They are having a few day team trainings as there's also good sports facilities, spa, saunas and teamwork rooms. And the place is really peaceful.


Murikanranta from above


Kävin ulkona aina sadekuurojen välissä ja tämä ao. kuva rannalta oli melkein valinta viikon kuvaksi. 
I walked outside between the rain showers and this photo from the shore could also have been the photo of the week.


Murikanranta evening shore view


Tiistaina oli Murikanrannasta enää reilu 30km Tampereelle, jossa oli sadekuurojen ajan hyvä hyödyntää museokorttiakin. Vapriikki on kätevä paikka ja siellä mua eniten kiinnostavana kohteena Pelimuseo.
On Tuesday I had only a bit over 30km (19 mi) to the train station of Tampere. I visited few a places there, in the museum category the most interesting one was The Finnish Museum of Games.


The Finnish Museum of Games


Hyvää viikkoa! 🍀
Have a good week! 🍀
6 kommenttia:

 1. Jos sun pitäisi tiivistää yhteen virkkeeseen kaikki se mitä mietit elikkäs aprikoit polkeissais niin se olisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 'Kaikkia samoja vanhoja juttuja, joita on miettinyt jo nukkumista yrittäessä moneen kertaan sekä muutamia päähän juuttuneita biisien kertosäkeitä'. Toki kaikkea mitä siinä >30h aikana näki ympärillään ja kaikki niistä pälkähtäneet muistot omista jutuista. Täytyy myöntää, että keskimääräinen mietiskely ei ollut mitään kovin syvällistä, mutta vaihtelua oli onneksi.

   Poista
  2. Eli siis puhtaasti rentoutuksella menit, sehän on loman ykkösfunktio. tuli vaan mieleen että kun polkee pitkään niin se muuttuu hypnoottiseksi ja ajatus lähtee vaeltamaan, itse olen monesti ihan tarkoituksella alkanut miettimään jotain oikein keskittymällä, jotta pääsisi perille huomaamatta. Ja kun sit putoaa ajtuksiinsa niin sitä huomaa äkisti olevansa kotipihassa. Toimii.

   Poista
  3. Tuota vaelteluahan se oli, jotain omiaan mietti, sitten katse huomas jotain ja ajatukset pomppas sinne. Polkemismeditointia.

   Poista
 2. No onpas monilajinen kukkaketo - harvoin näkee! Sun maisemakuvat ovat upeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tuon kukkaketo-tavan toivoisi leviävän enemmän, niistä saisi hyönteiset hyvän piristysruiskeen kun niitä täällä tarvitaan luonnon kiertokulkuun ja liian yksipuoliseksi menevä luonto on huono homma. Kiiiiiits! 🙏🏻😊

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.