2021-08-11

Viikon kuva - Järvi-Suomea

Viikon kuvan valinta olikin vaikea ja venähti, kun parina iltana oli puuhaa ja yleensä kiire nukkumaan tarpeeksi ajoissa. Vaikea se oli siksi, että oli niin monta julkaisemisen arvoista näkymää ja paikkaa. Joten kun nyt kerran lomailin Järvi-Suomessa, niin valitsin kuvaksi järven - tai kuulemma tässä lammen.
Choosing the photo of the week took a bit long this time - partly because I got so many pics worth publishing last week, partly because the last few evenings were full of things to do and I tried to keep my bedtime. Since I spent the week in the lake district of Finland, here's an evening scene from a lake. Or a bond as I was corrected.


2021w31 The lake district


Kun saunassa sanoin pulahtavani järveen, niin kanssasaunoja neuvoi menemään mieluummin lampeen, kun järveen on matkaa muutama kilometri. Heh heh.

Reissulla sain sentään edistettyä tuntemattomien albumiakin - Hannele ja Timo olivat myös lomalla pyörällä: 
I took the evening sauna on my second accommodation by this bond. To my mention, to visit the lake the other guy in the sauna advised to dip into the bond as the lake is a few kilometres away... Funny lad.

During the trip I got also a couple of new strangers to my project - Hannele and Timo were travelling by bike too:Hannele & Timo


Syksyn mittaan koitan saada muutkin kuvat reissulta julkaistua.
The plan is to publish the rest of the trip's photos during the next month or so.

2 kommenttia:

 1. Hauska kuva, ja mikä siitä tekee hauskan on tuo leikattu pensasaita tuossa lammen rannassa! Harvinainen näky!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa, sellaisia ei tosiaan oo usein näkynyt, nyt kun sanoit. Siellä oli tuo toinen laituri, kun taas kuvassa vasemmalla oli samanlainen, en tiä miksi piti olla useampia.

   Sunnuntain taksikuski oli nainen, niin en sitten ruvennut sitä kysymään tuntemattomaksi, mutta onneksi hoksasin nämä P-paikalle muistomerkkikuvaukselle pysähtyes. ^_^

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.