2021-08-23

Viikon kuva - omenankorjuuaika

Viime viikko oli taas vaihteeksi vähän arkisempaa, päivät kuluivat töihin tutustuessa ja kaikenlaista tapahtui, mutta niistä ei jäänyt kummemmin valokuvia. Tämän omppu-kuvan otin yhden kävelylenkin aluksi omppuluurilla.  
Last week was again more of 'everyday style'. During the week days I worked again and things happened but I didn't take photos of them. This apple photo was taken at the beginning of one of my daily walks with my Apple phone. 


2021w33 Apple time


Moi taas seuraavaan kertaan! 🖖🏼
Bye again, see you in the next post! 🖖🏼4 kommenttia:

 1. Hieno tuo rantaan rajautuva rakennus missä valkoista ja ruskeaa, voisina asua tuolla ylhäällä, ihq!! Joku tullirakennus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika lähelle, metrillisesti, vanha tullirakennus oli nimittäin 60m mun selän takana.

   Tuo on vanha mylly, josta tuo putki toi viljat lähelle merta, niin että laivat saattoi tulla siihen viereen lastattavaksi. Päärakennukses on nyt Academill, eli Turun yliopiston ruotsinkielinen sivutoimipiste ja tos tornis + ylhäällä meneväs 'tunnelis' on oppilaskunnan tiloja. Esim sauna on ton tornin alimmas kerrokses.

   Poista
 2. Omppukuvia omppuluurilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja itse asias Apple oli vielä kolmannenkin kerran viime vkolla mulla tapetilla, mutta sitä en ruvennut tänne selittämään. 😊

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.