2023-01-21

Saturday Classic - United breaks guitars

Pitkästä aikaa klassikoiden pariin. RIP Crosby, mutta myös tämä taitaa olla klassikko. Itse kuulin tästä vasta pari päivää sitten, kun ao. kuva tuli vastaan Facebookissa ja etsin videon Youtubesta. Amerikoissa United-lentoyhtiön matkatavarakäsittelijät olivat rikkoneet muusikon kitaran, mutta firma kieltäytyi korvaamasta soitinta. Tämä teki asiasta laulun, jota on nyt kuunneltu Youtubessa yli 22 miljoonaa kertaa. Kuulemma lentoyhtiön kurssi olisi tuon takia pudonnut 10% ja lopulta maksoivat 3000 USD korvausta. Kannattiko viivytellä? Hä!? 
The left side text in Finnish tells about the same as is in the pic below. David Crosby passed away, but this one I started writing already before so will stick to it. I noticed this pic in my Facebook feed and searched for the song on Youtube. It has now actually over 22 million in the viewing counter.


Ihan tarttuva rallatus ja hauska video:
A catchy song and a funny video:


Lisää lauantaiklassikoita täältä.
More Saturday classics can be found here.10 kommenttia:

 1. Hahhah, musiikin ja somen voima on hurja! Nykyään kannattaa palveluntuottajien olla kieli keskellä suuta. Isoveljet valvovat joka puolella, kun kaikilla on kännykät ja videot viuhuvat.
  Hilpeä video!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä. Asiakkailla paremmin vaikuttamismahiksia... Vai onko ne tavallaan pikkuveljiä, kun vertaa isoon yhteen 'koneistoon' ja näitä onkin paljon vastapuolella.

   Poista
 2. Hauska biisi ja video. United taisi säästää väärässä kohdin etten sanois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattoi tulla ylempää käsky porukoilla hieman säätää asennetta eri suuntaan. 😄

   Poista
 3. Haa, hilpeä kosto! Hyvä varoitus myös kaikenmaailman lentoyhtiöille! Mahtavaa muuten että vielä tehdään musiikillsesti tällaisia perusjenkki kipaleita, kantrihtavaa tarinan kerrontaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja toivottavasti oli mainokset päällä alusta alkaen, niin taisi saada Youtubesta kitaran hinnan moninkertaisena takas. 😃 Mäkin kiinnitin huomiota, että on tosiaan perusamerikkalaista tyyliä.

   Poista
 4. Muistan kun joku iso maailmantähti suivaantui jollekin installe vai mikä se nyt oli, mutta lähti sieltä ovet paukkuen. Kuukauden aikana firman arvosta hävisi monta sataa miljoonaa. ei kannata kettuilla ;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sittenhän myös Neil Young ärsyyntyi Spotifylle, kun julkaisivat Roganin covid-valheita ja otti musansa pois sieltä. Jotenkin muistan, että jokunen muukin kuuluista olis lähtenyt mukana.

   Poista
 5. Ulrika50v.blogspot.com22/1/23 17:26

  Hyvä biisi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli näköjään näitä korvamato-tyylisiä, kesti toista päivää saada se pois päästään... 😄

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.