2023-01-23

Viikon kuva - Taiteellisesti katsoen

Tavallinen arkiviikko takana, viikon kuva on museokortin hyödyntämiskäynniltä Kuntsiin. Tämä neljäs vuosi on taas jo hyvin plussalla, toinen ja kolmas vuosi jäi miinukselle: mitä enemmän käy museois, sen halvemmaksi tuloo!
It's been quite a normal everyday week, the photo of the week is from my visit to the nearby Museum of Contemporary art - Kuntsi. I have a museum card which is for the whole of Finland and gives free access to hundreds of museums. 


2023w03 Kuntsi visit


Viikonloppu meni työvuoro-lesken meiningillä, sain vähän Thaimaa-juttujakin eteenpäin. Pian näette!
I was a 'work shift -widow' for the weekend and got some of Thailand things forward. You'll see soon!


Young artist of the year


Tämä oli ovela taulu.
A cool painting.


A nice painting


Sunnuntaina käytiin Artturin kans 7,6 km kävelyllä. Meinasin tätä aluksi viikon kuvaksi, mutta oli vähän liian samanlainen kuin viime helmikuussa.
On Sunday I and Artturi took a 7,6 km (4,7 mi) walk. I first planned to have this as my photo of the week but it was too similar to the one last February.


Walking with the little guy


Hyvää viikkoa! 🖖🏼
Have a great week! 🖖🏼
6 kommenttia:

 1. Hieno taulu, ottaisin seinälle, tosin keittiöön.. heh! Kas, laatuaikaa juniorin kanssa, miellyttävää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on keittiös enemmän tauluja ku olkkaris, tai no ainakin pinta-alaltaan, ei ehkä määrältään. Jesh, ja juniori ei vierastanut yhtään, ihmettelee vaan koko ajan. 😃

   Poista
 2. Terve Pappa! Hauskoja pötkylöitä olet löytänyt! Luovuin koko museokortista kun ei täällä rajakylillä saa sitä täyteen ja muutenkin kun reissaaminen on kutistunut vähäiseksi, niin sitä myötä myös näyttelyissä käyminen. Artturille terveisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pitää sanoa ku nähdään lauantaina. Ja tuo näyttely on ens sunnuntaina viimeistä päivää, niin piti nopsasti käydä. Välitetään!

   Poista
 3. Onpa huikea taulu!

  Museokortti on, mutta tämän vuoden puolella en ole vielä vinguttanut sitä. Kelit on olleet niin surkeat, ei huvita icebugeissa mennä näyttelytiloihin.
  Artturin kanssa on kiva lenkkeillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! Samaa tyyliä oli muutama, mutta tämä oli jotenkin intensiivisin. Onneksi kesä on taas pitkä ja aika nopeesti säästää ittensä, kun vaan käy säännöllisesti. Jep, varmaan tulee vielä lisää monta kertaa kun vanhemmat tarttee lepoa.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.