2023-03-14

Viikon kuva - Kesä lähenee

Kulunut viikko meni taas nopeasti, eikä tullut paljoa kuvia. Kävin Katarinan seurana Bergössä ja sielläkin oli talvi kunnolla matkassa, mutta selvää kesän lähestymisen meininkiä ilmassa. 
Last week passed by really quickly and I didn't shoot that many photos. I visited Katarina at Bergö and even though it was still Winter there's clearly some Summer feelings in the air.  


2023w10 Spring is coming!


Viikolla Vaskiluotoon kävellessä oli muutama kova pakkasaamu ja oli heti hienoja maisemia. Tässä Hietasaari:
During work days I had a few colder mornings and the island on my walk to work looked really nice.


Work walk view


Pari päivää myöhemmin sama meno vielä jatkui.
A few days later the same continued.


Trees on my morning walk to work


Viikonlopun ainoa peli oli kaksi erää meidän ekaa kertaa pelaamaa Dune: Imperium. Tuo on maailmanlistalla sijalla 12 yli 140000 pelistä ja oli se kyllä hyvä! Eikä pelkästään siksi, että nyt mä voitin molemmat erät. 😃 (Tosin sain tasoitusta siitä, etten ollut yövuorossa...). Peli siis pohjautuu Frank Herbertin Dyyni-kirjoihin ja uuteen leffaan.   Päämekaniikkoina on työläisen asettelu ja pakan rakennus, joilla ensimmäisenä kymmenen pistettä kerännyt aloittaa loppupisteiden laskentavaiheen. Paljon mielenkiintoisia valintoja tehtävänä ja kortteja ostettavana. Hieno peli! 
The only game on our weekend was Dune: Imperium which we played twice. It's on world ranking 12th on 140000+ games and it really has earned its top position. And not just because I won both rounds 😃 (although I slept the night whereas Katarina had to work). The game is based on Frank Herbert's Dune books and the movie. The main mechanics are worker placement and deck building. The first one to gather ten points starts the end phase and result calculation. A lot of interesting choices to consider and different cards to buy. A really good game! 


Dune: Imperium


Hyvää viikkoa! 🍀
Have a good week! 🍀2 kommenttia:

  1. Ihana kuva Katarinasta, kevään riemua ilmassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! ❤ Nämä pitenevät päivät on kyllä mukavaa aikaa, kun yhtäkkiä ei töis käyminen ookkaan enää pimeällä vaan valoa taas riittää.

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.