2023-11-11

Saturday Classic - Holiday in Cambodia

Pikainen postaus kentältä lauantaiklassikkoon. Kappale on näistä Kambodzan kamalista historian tapahtumista, mutta kappale on ollut mun lemppareita jo neljäkymmentä vuotta. Ja sopii meidän loman kohteeseen. Bändi on siis Dead Kennedys (kiitos Timo M. sen esittelystä yläasteella 🙏🏼).
A quick blog post to Saturday classic. This song tells about the terrible events of Cambodia's past. This song by Dead Kennedys has been my favourite for about forty years. And suits our vacation destination.

Tuosta löytyy oikeakin musiikkivideo, mutta siinä on väkivaltaisen dokumenttikuvaston takia ikäraja, niin ei toimi upotettuna. Alla me lähdössä matkaan Kambodzaan ja julkaisen tämän ennen portille lähtöä.
There's also a real music video of the song, but it has age restriction (due to violence in documentary footage) so it's not working embedded. Below us waiting for the plane to more peaceful Cambodia.


Waiting for the flight in lounge


Lisää lauantaiklassikoita täällä!
More Saturday classics can be found here!

Hyvää marraskuuta! 
Have a great November! 7 kommenttia:

 1. Vau, nauttikaa lomastanne! Kuinka kauan olette reisussa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt otettiin vain kolme viikkoa, mutta kyllä silläkin jo parit pippalot missaa. 😕😊

   Poista
 2. Ulrika50v.blogspot.com11/11/23 18:41

  Kivaa lomaa! Kauan lento kestää ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt Bangkokissa odotellaan seuraavaa lentoa, taisi aikalailla sen 10 tuntia kestää tuo tulo.

   Poista
 3. Keskiluokkaisen fasadisi alla piilee punkkari. 🙂 Pintapuolisesti tuttu bändi, tämä biisi lienee heidän hieman kesympää kamaa. Monet kuulemani heidän biisit ovat astetta,paria rankempia. Hyvää lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuunen vaan, kyllä se vanha pieru on päällimmäinen rooli nörttiyden lisäksi. Mulla tää niitä harvoja punk-juttuja omis kokoelmis, moni zipale myös Nina Hagenilta hyvä ja yksittäistapauksia esim PIL. Kiitos kiitos, hyvin alkanut ainakin!

   Poista
 4. No enpä muista kuulleeni Dead Kennedyjä sitten... ööö... ameriikan vuosien, kenties. Sen muistan että kun bändiä kehotettiin nimen vaihtoon, ei ole soveliasta tuollainen. Ilmoittivat että uusi nimi olisi sitten Ted is Next!

  Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.