2020-07-13

Viikon kuva - Retkeilyä

Viime viikolla tehtiin kuumeilun takia peruuntuneen autoreissun sijaan pikkuajeluja lähialueilla. Yhtenä kohteena oli Vanhassa Vaasassa kirkko ja sen lähellä oleva salainen puutarha (siitä yks kuva instassa).
Last week we had to cancel the Eastern Finland road trip due to fever. Instead we did some short drives in the surroundings. One destination was the church in Old Vaasa and a secret garden near it (the photo in instagram).


Mustasaari church


Tämä rakennus eli Mustasaaren kirkko oli yksi harvoja Vaasan palossa säästyneitä. Se on tehty alunperin hovioikeuden käyttöön ja valmistui 1786. Vuoden 1852 tulipalon jälkeen se muutettiin kirkoksi ja taakse rakennettiin erillinen kellotorni.

Paikka on alle 3km päässä lentokentästä, mutta soitin lennonjohtoon luvan ja kuulemma päivän reittilennot oli jo menneet + kiinteän esteen läheisyydessä dronen lennätys on ok.

Meidän Mikolla on tänään synttärit, joten eilen vietettiin pizzapiknik koronaturvallisesti anopin parvekkeella. Siitäkin löytyy kuva tuolta instasta.
This building, the Mustasaari Church, was one of the few remaining buildings of Vaasa fire in 1852. It was originally built as the Court of Appeal in 1786. After the fire it was transformed to a church and that bell tower was built as a separate part behind the building.

This is quite close to Vaasa airport but I called to local air traffic control for the permission to fly a drone.

Today's my son's birthday and yesterday we had a celebration pizza picnic on the balcony of my mother-in-law. There's also a photo of that in my insta.
 


4 kommenttia:

 1. Hienoja kuvakulmia saa kun pääsee ylös, oikein upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiiiits! Tuossa oli muistaakseni vain alle 40m korkeutta, mutta heti kun sillä näkee puiden yli, niin näköalat avartuu.

   Poista
  2. Klikkasin tuota drone-hakusanaa mutta en löytänyt haluamaani eli millainen dronen sulla on? esittely pliis? ;)

   Poista
  3. Joo, menee aika kauas se esittely, kun hakusanalla on aika monta ilmakuvaa ekana. Löytyy tuolta reilun kahden vuoden takaa: https://blog.kytta.net/2018/05/mavic-air.html Tuollainen kompakti DJI Mavic Air siis käytössä.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.