2020-07-06

Viikon kuva - Sosialisointia etäisyydellä

Viikon kuvaksi olisi ollut mukava kukkakuva läheltä, mutta se saa mennä instaan backupiksi. Tänne valitsin pe-la-istunnot, kun päästiin vaihtamaan kuulumisia pitkästä aikaa ilman videoyhteyttä.
I had a nice bright photo of flowers as a runner-up for this week's photo, but that goes to Instagram. The chosen photo is from Fri-Sat evenings when we had a chance to chat without video conferencing software.


2020w27 Socializing with distance


Lähipuistossa on penkkejä siirrelty kulloinkin sopiviin paikkoihin ja nyt usein ovat olleet merinäkymällä kolmen penkin ryhmässä,  jossa on hyvä jutella turvaetäisyydellä.
The park next to our home has benches that people move around depending on their needs. This spot has a nice sea view and we could get social with a distance.8 kommenttia:

 1. Nuohan on fiksusti aseteltu! Kiva fiiliskuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä istuu usein päivisin nuorempaa porukkaa, mutta kun osuu oikealla hetkellä, niin voi vallata koko ryhmän. 😊

   Poista
 2. On kyllä mahtavaa vaihtaa kuulumisia livenä ja todellakin, muistaen turvavälit.

  Kiva tunnelma kuvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ollaan kaikki oltu pääosin etänä tätä ennen jo melko pitkään, mutta turvavälit ja ulkona oleminen kai varmistaa vielä lisää. Ja mukavaa tosiaan oli!

   Poista
 3. Iloinen kohtaaminen <3 Teillä on ollut aurinkoakin, meillä on lähinnä satanut ja tuullut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuurilla oli molempina iltoina aurinkoa, vaikka esim lauantaina päivällä satoi ihan reippaasti. Toki Vaasa on aika usein aurinkoinen vaikka tuosta 10km sisämaahan on jo pilvistä. Jatkuva tuuli tekee 'ihmeitä'.

   Poista
 4. Olisi hyvä jos tää turvaväli ja käsien pesu jäisivätm ihmisten arkipuuhiin, keväiset flunssa-aallot olisivat pienempivaikutteisia ja kättelyn voisi siirtää historiaan jota lapsenlapsenlapset ihmettelisivät jotta kylläpäs meidän esi-isät oli tyhmiä, jokainenhan tietää että kättely on varmin tapa kuolla... . Huima dystopia=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monelta käsienpesu luult katoaa arjesta, mutta meni niin selkärankaan nyt, että luultavasti palaa helpommin käytännöksi, kunhan tilanne tuloo päälle. Kättely on aika pitkä tapa, mutta tuo halaaminen tuli vasta joskus 10-15v sitten ihan yllättäen, sen katoaminen ei haittaa. ^^

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.