2020-07-27

Viikon kuva - Bonk!

Viikon kuvana on tällä kertaa näkymä Uudestakaupungista Bonk-museosta. Oli odottamaani pienempi, mutta silti hauska kohde.
This week's Photo is a view from the Bonk museum in Uusikaupunki. It's smaller than I expected but still a fun place to visit.


Bonk museum


Tuo museo on ollut toivelistallani jo monta vuotta, mutta aina Turku-Vaasa väliä ajaessa on ollut joko kiire, paikka kiinni tai vain unohdettu se. Nyt saatiin äkillinen Turun PET-kuvaus sovitettua suunniteltuun eteläisen Suomen autoreissureittiin ja tehtiin sen yhteydessä Bonk-vierailu.

Reissusta tulee vielä blogiinkin enemmän, nyt on muutama kuva instagrammini uusimmissa.
This museum has been on my wish list for many years, but always on our way to/from Turku it has been either closed, we were in a hurry or simply forgot it. Now that we had a sudden PET imaging visit to Turku we could included it and Bonk to our planned road trip to Southern Finland.

There's more photos coming to blog of this trip, but for now you can find few pics from my instagram.4 kommenttia:

 1. Steaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!!! Nyt ollaan teollisen vallankumouksen alkulähteillä - höyrykone. Sen keksi joku britti muistaakseni ja mullistus oli huimaava. Kymmenen miehen työt yhdellä kertaa ja pannu pihisee.

  Tahtoo myös Bonkkailemaan....bongia olen jo kokeillut, jihuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaiken kukkuraksi tuo on vielä multipurpose general machine, joka tekee kaikkea! 😊 Muutama kirja on höyrypunkkia tullut luettua ja oli vähän pakkovierailu käydä Höyrypunkin päämajassa Uudes Seelannis: https://blog.kytta.net/2017/08/steampunk-hq-boulder-beach.html 👍🤓

   Poista
 2. Vau, tuonne pitää joskus päästä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli muutenkin ihan hienos paikas veden äärellä, veneitä ja kävelyreittiä siinä kohdalla. Eli kannattaa! 👍

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.