2021-02-15

Viikon kuva - Elämä jatkuu

Viikon kuvana on nyt auringonlaskun värejä työkaverin turvallisesti ulkona järjestämällä iltapala-kävelyllä. -14C oli kova paikka mun varpaiden lisäksi varmaan mahdollisille viruksillekin, mutta ainakin seura ja tarjoilut oli lämmintä & priimaa. Kiitos Jaana ja Petri!
The Photo of the Week is sunset colors in an evening snack walk that my work mate arranged. Temperature was -14C (about 7F) so I suppose it was as tough for viruses as to my toes. But both the company and the picnic lunch were warm and excellent. Thanks Jaana and Petri!


2020w06 Sunset at Rapatunturi


Kuvaa valitessa oli taas pari suosikkia ja tässä alla vielä se hopealle sijoittunut. Polku jatkuu eteenpäin, vaatii vähän tarpomista, mutta muutkin ovat sitä menneet. Olipa syvällistä.
While picking the photo I had another strong candidate which is below. The path leads forward, requires some tramping but others have walked it too. That's deep.


A path forward


Hyvää jatkoa kaikille! 🌞
Have a good week! 🌞

14 kommenttia:

 1. Oi mikä ihuna oranssi!! Ja polkuhan on jokaisella tallatavana, vaikka istuisi tahi makaisi;)
  Rapatessa roiskuu, sanoi tunturi / syvällistä, tuumi päijänne kun luotasi pohjansa olevan yli sadassa metrissä....eh...hehehehee..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä Sus'! Sanoituksilla voi kikkailla hyvin, periaattees toi enkun deeppikin pitäis kai viitata samaan, mutten tiä toimiiko yhtä hyvin kaksoismerkitykses.

   Poista
 2. Upeat iltapalakävelypuitteet mukavien ihmisten kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susu! Oli ihan piristävää, kunhan sain kotona sitten varpaat lämpimäksi. Istuin lukemas kirjaa pesuhuoneessa lattialämmön päällä puolisen tuntia, niin auttoi. 😊

   Poista
 3. Molemmat kuvat ovat valtavan upeita!

  VastaaPoista
 4. Kauniit ja jylhät maisemat. Lapsuuden talvet Keski-Suomessa tulevat näistä mieleen, silloin oli lunta ihan riittävästi. -14 C ei joskus ollut kovinkaan paha, mutta nykyään en taitaisi enää selvitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna. Täällä pohojanmaalla on muuten tottunut tasaaseen, mutta tuo oli näitä harvoja kunnon mäkiä täällä suunnalla, niin sattui hyvä hetki. Ja tosiaan -14C ei olisi ollut niin paha koko ajan kävellen, mutta makkaroiden paiston ajan oltiin paljon paikallaan ja silloin ei liikkuminen lämmittänyt.

   Poista
 5. Sitä saa mitä tilaa:) ja vaikka ei tilaisikaan. Tämä oli kaikessa sekavuudessaan täydellisesti kasassa kunnes löysin virheen ja sitä korjatessa rytmi vähän kärsi. En enempi korjaa, kirjoitan uuden joskus toiste. Mutta siis, aloin kirjoittamaan runoa, inspiksenä auringonlasku;D
  Eräs päivä elämässä

  Aamulla kanssa auringon, nousin, sousin venheellä satamaan.
  Jalan liikuin, mitä nyt pyörin, väliin joutui polkemaan,
  alas hinnat hävyttömät, pyramidit kapitalistin,

  egyptiläisiin heinäsirkkoihin, pelimerkit sijoitin!

  Pitkä lounas, vuode ettoneen, maaten nurmella puiston
  luiston liikkeisiin, palautti poliisi, uhoamalla sakon,
  saisin oikeutta en, sen vanhastaan, ja muiston -

  eilisestä jo viikko sitten unohdin!

  Kello löi jo viisi, Liisi ja retkun ketku miehekseen,
  piparkakkutalon nurkkaa valtasi, Juhania mieleisekseen,
  koitti nainen muuttaa, tuuttaa, piippaa psyykkeen

  palaset, leviten maantietä pitkin.

  Penkiltä bussin kun horjahdin, perseeni uhkasi valituksen
  tehdä viimeisen, hatkat ottaen, jälkeen sen, ja uuden
  perseen mistä saa? Valuen aamuiseen satamaan,

  - Kotiin, kotiin! huusin, soudin, palasin!


  -Kaikenlaisia päiviä, oudompia aikoja.. Taikojako tekemän,
  tempuilla selviän? Itkien, nauraen, läpi tuskan, läpi elämän?

  Auringon laskin, vieläkin vain yksi! Unta odotin, nukahdin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau! 😊 Mulla ei useinkaan runous iske kuin laulettuna, mutta tämä oli hyvä. 🙏🏼 Ja mulle tehty. Ei oo kukaan ennen tehnyt mulle runoa! Kiitos!

   Poista
  2. Se oli sun inspiroima, ei sulle. Teille on omansa s-postissa;)

   Poista
  3. Ahhaaa. No spostiin siis. Mukava runo silti.

   Poista
 6. Upea on tuo auringonlaskukuva, mutta sittenkin taidan kallistua polulle. Siinä on symbolikkaa ja kuvana äärettömän hyvä. Jatkuvuutta myös siinäkin. Niin ja siihen sarjaan passaa hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siksi mäkin noiden valinnassa pähkin, auringonlaskussa on lisäplussana sumulautat meren jään päällä puiden välissä, mutta se on niin tummassa, että erottuu huonosti. Valoisat ja kirkkaat kuvat on kyllä yleensä vahvoilla. Mulla on yhtenä kriteerinä kuvan valinnassa myös, että minkälaista / sävyistä kuvaa on ollut edeltävillä viikoilla, eli koitan kokonaisalbumiinkin saada vaihtelua.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.