2021-02-22

Viikon kuva - Hiihtolenkki jäällä

Eilen käytiin reippailemassa Pirjon ja Sepon kanssa meren jäällä (kävelyineen 8,5 km). Ehdittiin onneksi hoitaa lähes koko hiihto ennen kuin alkoi se jää/lumisade, mutta hankeen oman ladun tekeminen oli ihan reipasta.
Yesterday we had some brisk exercise with Pirjo and Seppo on the sea ice (8,5km including walking). Fortunately, we got almost the whole xc-skiing done before the ice/snow rain started. And doing our own tracks was a 'warming' addition. 


2021w07 XC-skiing on the sea


Vähän joka asian kohdalla (UMK21) tulee mieleen, että mitä Tarja olisi tästä sanonut tai tykännyt. Vaikka olisi eilistä keliä inhonnut (ladut piti olla valmiit, syvät ja kiinteät), niin asiasta olisi nauttinut. Taas mukava päivä Pirjon ja Sepon kanssa ja samalla ulkoilua! Puhuttiin Pirjon kanssa, että miksiköhän tätä ei tullut toteutettua aiempina vuosina, kun Tarja olisi voinut olla mukana. Silloin vain tuli mentyä yleensä sen helpon kautta ja käytyä pikaisesti omaan tahtiin ulkoilemassa. Ei tajuttu, että tilaisuudet loppuisivat joskus.

Pitäkää yhteyttä läheisiinne! ❤️
Nowadays I often think of different things that what Tarja would have said or thought about different things. Even though she would have hated the conditions yesterday (skiing tracks needed to be ready, deep and firm) but she would have loved it otherwise. A nice stay with Pirjo and Seppo and exercise outdoors! I talked with Pirjo that sadly we didn't do this earlier when Tarja could have participated. Back then we just slipped to easy way and did our outdoor activities just on our own schedule. We didn't realize that it wouldn't last forever.

Keep in touch with your special ones! ❤️6 kommenttia:

 1. Huh, ladun tekeminen käy työstä.

  Totta, yhteyden pitäminen läheisiin on tärkeää, myöhemmin on turha jossitella.

  Mukavaa lukea muistojasi ja ajatuksiasi Tarjasta, tuntuu, että hän tulee lukijallekin tutummaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä Susu! Vaihdettiin sentään aina välillä vetovastuuta, niin saatiin tasattua kuntoiluhyötyä ja sormien lämpiämisnopeutta.

   Nimenomaan. Harmi, että tulee muistutus näin lopullisesti, mutta onneksi ei nyt sentään ihan erakkoja kuitenkaan oltu. Nyt on tosiaan tullut kirjoitettua enemmänkin ihmisestä, kun aiemmin on vain tullut raportoitua niitä käytyjä paikkoja jne.

   Poista
 2. Aika sompailua tuo hiihtäminen ilman latua. Reipasta menoa! Pysäyttävä huomio tuo että miksi ei aiemmin. Valitettavasti niin tämä elämä menee ja monta asiaa huomaa vasta myöhemmin. Mukavaa, että sinulla on ihmisiä ympärillä tekemässä asioita kanssasi. Onkohan se niin ettei tule kirjoitettua blogiin läheisistä ihmisistä niin paljoa kun se puoli elämästä on kuitenkin aika yksityistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep Lepis, moni tammikuussa kans muistutti, että ottaa vain yhteyttä juttelun merkeis ja näitä on nyt tullutkin tehtyä, ettei tänne yksikseen ihan pölyynny kun ei oo vielä kaikki rutiinit muotoutuneet. Tämä on kuitenkin käytännös ihan julkista juttelua, joten yksityisyyttä voi ja pitää myös pitää mieles.

   Poista
 3. Ei saa minua hiihtämään, oieastaan muuhun kuin kävelyille, olen fyysisesti niin järjettömän laiska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on täs viimeiset 10v lihakset kadonneet ylävartalosta, niin tuosta tuloo edes jotain käsitreeniäkin. Tasaiselta aloittaen se on periaattees kevyempää kuin kävely! 👍🏻😊

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.