2021-03-01

Viikon kuva - Kolmen kopla

Viime viikoilla on Vaasassakin päässyt pitkästä aikaa hiihtelemään ja nyt päivien pidentyessä usein ihan valoisassa! Vaskiluodon rinki on itselleni lähin pururata ja siellä olevasta Zip-puistosta on tämän kertainen Viikon kuva.
During the last weeks we've had proper xc-skiing conditions in Vaasa too. And now that days are getting longer it's less often in the dark! This week's photo is from a Zip adventure park by my closest skiing track. 


2020w08 Three of a kind


Torstaina ehdin kävelylle vasta auringon laskiessa. Viikon kuvaksi meni niin hiljan tätä samaa tyyliä, että mukavasta heijastuksesta huolimatta en valinnut tätä.
Last Thursday I didn't have time to walk until during the sunset. But since I had a sunset photo in the Photo of the Week series so recently I didn't choose this (even though the reflection is nice).


Sunset reflected


Jatkoa teille! 🖖🏼
Have a good week! 🖖🏼7 kommenttia:

 1. Tupu, Hupu ja Lupu uupuu!1 Alemman värit ovat vangitsevat, silmäkarkki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä kolmikkovertauksia oli kyllä hyvin, muskettisoturit (joita olikin 4) ja toki Leenu, Liinu ja Tiinu. Three Amigos leffakin oli hyvä! Tuo auringonlasku olis ehkä ollut selkeämpi sen edellisen sijaan, mutta ei auta. Kiitos kehusta!

   Poista
 2. Tuo kolmikko on kyllä hilpeä, hyvä kuva!

  Auringonlaskut ovat kyllä olleet viime päivinä huikaisevia! Nousuja en koskaan näe, sillä nukun silloin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan sitä vähitellen kevään edistyes taas palaa värit sarjaan ja muutenkin. Tuohon auringonnousuihin ehtimiseen on toisaalta hyvä joulun aika. Toisaalta silloin on harmittavan usein pilvistä. Suomessa voi juhannuksena onnistua pitkään valvomallakin näkemään auringonnousun.

   Poista
 3. Hehheh, lumipaakut keinumassa!

  VastaaPoista
 4. Tulee mieleen jonkun viljelemä sanonta, että ei kahta ilman kolmatta. Sikäli vähän pistää mietityttämään, ellei harmittamaan, että monessa asiassa on vasta ehditty yhteen. Että puhumattakaan kahteen. Tosin itse olen kolmas lapsi :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.