2021-03-29

Viikon kuva - Kaudenpäätöshiihto

Viikon kuvaksi ei ollut montaa valittavana, joten otetaan tällä kertaa blogiin ne kaikki. Yllättäen Vaasaan palattuani huomasin, että varjossa ollut Vaskiluodon latu oli vielä luminen ja ajettukin. Kävin hiihtämässä pe & la ja sain 208 km tälle kaudelle. Kuva viimeiseltä hiihdolta lauantaina, kun Mariannekin oli mukana.
I didn't have many options for the photo of the week so here are all of them. After returning from Lapland I noticed that the skiing tracks in the nearby forest were still usable. I visited there twice, after the second trip I got 208 km for this season. My daughter Marianne participated on the latter day.


2020w12 Last xc skiing


Oli hiljaista ja lämmintä, perjantaina tarkeni ilman pipoakin. Meri on vielä jäässä ja tässä tuo lähilaituri, joka muuttui viime vuonna maksulliseksi luksus-lounge-laituriksi.
It was quiet and warm, on Friday I skied the first round without a hat. The sea is still frozen. The pier below is the closest from my home and last year it was changed to a rentable lounge pier.


The sunset pier without sunset


Viikon väriläiskänä sama kohta auringonlaskun kera.
As the colorful moment of the week here's the same place with a sunset.


Yet another sunsetHyvää kevättä kaikille! 🍀
Have a good Spring everyone! 🍀
8 kommenttia:

 1. Kyllä on oikeasti niin iso vaikutus tunnelmaan valaistuksella, kummalla kuvalla varustettu laituri maksaa 4 000 enemmän?;)

  Mukavaa nähdä hymy naamallasi, kesää kohden!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä, värikäs on hienompi. 60€/vuosi jäsenyys ja alk 300€/vuosi oma venepaikka: http://strandbryggan.fi/fi/

   On mulla ollut isompiakin hymyjä, mutta kesää kohden! 🙂

   Poista
 2. Kaunis iltarusko. Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. Luksus-lounge-laituri...anna mun kaikki kestää :D

  Aurinkoista pääsiäisen aikaa, Timo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. 😊 Vetäjä on aika monipuolinen nuori bisneshemmo, joka perinyt yrittämisen meiningin. Toisaalta näitä on kyllä hyvä olla, että joku ideoi ja toteuttaa niitä. 👍🏻

   Hyvää päästäistä sullekin Susu! 😉

   Poista
 4. Piti oikein katsoa, että mikä on luksus-lounge-laituri. Siis maksullinen venepaikka. Mutta hyvä on tietysti, että markkinoidaan :)

  Olen hiihtänyt viimeksi edellisellä vuosi tuhannella. En taitaisi enää pystyssä pysyä.

  Kauniita keväisiä päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ehkä hiukan ylöspäin pyöristetty termi ja ihan omani. 😊 Tuo laituri vain on ollut aiemmin ihan yleinen paikka, jossa sai käydä istuskelemassa ja nyt siihen asennettiin numerokoodiportti + noi katokset ja käytettiin termiä lounge, niin siitä vain tuli vähän ironinen fiilis.

   Se on kuin pyöräily, että kun sen kerran oppii, niin taito säilyy päässä. Koitappas joskus mennä suksille ja luultavasti viiden minuutin jälkeen löytyy jo tasapaino kuin ei olisi taukoa ollutkaan. 👍🏻

   Kiitos ja samaa teille! 🌞

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.