2021-03-15

Viikon kuva - Valoa Lapissa

Tällä kertaan ei ollut montaa Viikon kuva ehdokasta, joten kävin ottamassa sunnuntai-iltana kuvan mökkipihan koristelampusta.
This time I didn't have many candidates for Photo of the week so yesterday evening I shot the decoration lamp of the cottage. 


2020w10 Light snow


Meneillään on siis talviloma ja ajoin lauantain aikana lähes yhdeksän tuntia tänne Ylläsjärvelle. Taas olisi kaikkea mitä olisin halunnut Tarjalle kertoa ('Ylläsjärven jäälle on tehty latu!', 'Nyt Radarbotissa on korjattu meidän pari vuotta ihmettelemä bugi, eikä se enää laita autoradiota päälle jokaisen kameratolpan kohdalla!').

Onneksi on rauhallista ja mukavat kelit hiihdellä täällä tunturin hiljaisemmalla puolella.
I'm now on winter vacation and on Saturday I drove almost nine hours to Lapland for our traditional family cottage week. There are many things I would like to tell Tarja ('now there's skiing tracks on the nearby lake!', 'Radarbot has finally fixed the bug we have talked about for two years and it's not anymore turning on the car radio every time a radar camera is passed by').

It's peaceful and the weather is nice for some xc-skiing.

9 kommenttia:

 1. Oi että olisi hyvä kuva jos hanki olisi rikkoutumaton! Muistojen tietä olet vielä monasti kulkeva, paljon paikkoja joista tulee Tarja mieleen? Kaikkea hyvää ja kaunista, lepää, lataa akut ja kohti uutta kesää!!
  Voimaa, veli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! Naapurin mukulat oli kai siinä käyneet sotkemas, suuren osan käynnin jäljistä jo rajasin pois kuvasta. Tämä mökki on tosiaan sellainen, missä nyt oon ekaa kertaa ikinä ilman Tarjaa - reilu 20v täällä käyty, joten kaikki menee rutiinilla. Kiitos kiitos, hyvin lähtenyt ainakin hiihtelyt matkaan, nukkumiseen ei vielä aiemmin täällä mökillä näkynyt Lapin unitaika osunut.

   Poista
  2. Oli tostakin yks aiempi kuva, mutta 2v sitten naapuritalon lamppu osui kans kuvaan näin.

   Poista
  3. Oih, juuri tuota tarkoitin, hieno aavelamppu yössä;)

   Poista
  4. Ei tullut sunnuntaina tsekattua tuota naapurin lamppua, josko se olis ollut paremman näköinen... mutta meni jo. Taas tuli todettua, että varjoista kuvat saa särmänsä. ^_^

   Poista
 2. Hiljaisuutta, lepoa ja hyvän mielen latuja sinne Ylläsjärvelle! Muistojen polkuja kuljet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä näyttää onneksi löytyvän, nytkin rupes aurinko paistamaan ja latukartan mukaan kaikki on taas ajettu... Sormus kyllä suosittelee ottamaan tämän päivän rauhallisesti, mutta jos mä vähän. 🙂

   Poista
 3. Nauti maisemista ja muistoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susu, tuota on toteutettu. 👍🏻

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Vastaan jokaiselle!

Thanks for your comment!
I'll answer all of them.

.